Fullos tini puncik és a talp fétis, lábszagolgatás

Tini sunák és a talp fétis határtalan imádata

A két barátnő még középiskola első évfolyamán ismerkedett meg egymással. Rövid időn belül kiderült, hogy mindketten biszexuálisok, illetve közös hódolatuk a talp fétis. Már ismertségük első hetében megbeszélték, hogy suli után felmennek egymáshoz, és ott fogják egymás lábát kényeztetni.

Az első ilyen alkalommal suli után hazaérve a lányok levették cipőjüket, amit utána szagolgatni kezdtek. Az enyhén savanykás lábszag mindkettőjüket felizgatta s érezték egyre nedvesedő puncijuk erősődő tüzelését. Nagyon érzéki pillanat amikor két legjobb barátnő ilyen szinten össze tud hangolódni. Ezt folytatva hamarosan egymás zoknis talpát szagolgatták, puszilgatták. Ha lett volna ott egy lábfétises férfi talán azonnal elélvez az egymás talpát csókolgató gyönyörű tinik látványától. A csajok percekig csókolgatták egymás zoknis talpát, mígnem egyszer csak lekerültek a zoknik is. Első mozdulatuk egymás talpának kölcsönös végignyalása volt, hiszen ez a talp fétis elmaradhatatlan része. Aztán jött a formás hosszúkás lábujjak szopogatása amire még jobban benedvesedett mindkét egyetemista csaj. Végül megujjazták, és kinyalták egymást.

Puncik akik imádják egymás lábát szagolgatni

A mostani történetben az egyik barátnő volt a domináns akinek be kellett hódolni. Barátnője egyből el is kezdte levenni a lábáról a görkorcsolyát, majd azonnal szagolgatni, és puszilgatni kezdte a domináns tini talpát. A következő 15 percben végig ezt csinálta s közben folyton azt mondogatta mennyire imádja kényeztetni barátnőjét. A történet végefelé a domináns barátnő is felizgult saját talpára. A kanapén elfekve vette szájába egyik lábujját s szopogatta, nyalogatta miközben behódoló barátnője másik lábfején tevékenykedett. A csajok annyira beindultak, hogy utána ollóztak is egy jót. Előkerült a vibrátor is, és az egész délutáni összefutásból egy hatalmas maszti parti kerekedett.

Ezt egyébként hetente akár többször is meg szokták ismételni, főleg ha testnevelés az utolsó óra a suliban. Tesi után sosem fürdenek le, hanem egyből mennek haza és hódolnak talp fétisüknek. Szagolgatják, csókolgatják, puszilgatják egymás izzadt, szexi talpacskáját, hiszen a női lábszagnál nincs izgatóbb még a nők számára sem!

Lábszagolgatás, csókolgatás