telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Beleszartam a srác szájába

0 látta
0%

Szájba kakil-tam a szomszéd srácot

Ha jól emlékszem 9.éve vagyunk közvetlen szomszédok. Mindketten panelproilnak születtünk, és azok is maradtunk. Mivel csak egy fal választja el az Ő, és az Én szobámat, így nyáron, a nyitott ablak mellett sikerült kihallanom pár érdekességet. Az tuti, hogy valami szájba kakiltam című filmet nézett, de hogy pontosan mi volt a címe azt nem tudom. Egy lány szart benne a pasi szájába. Na, amikor ezt meghallottam egyből elfogott a gyomorgörcs. Hogy lehet valaki ilyen gusztustalan? Hogy izgulhat valaki a szarra? Számomra ez hitetelen dolog volt. Teltek múltak a napok, hetek, és nagyon fura volt úgy találkozni a srácccal, hogy tudtam mire izgul. Szinte akár a képébe is vághattam volna: „hé öcsi, tudom hogy fospornóra izgulsz”.

A szülei gondolom nem tudták, Én pedig nem akartam feldobni sehol, és senkinél, de valahogy elkezdett érdekelni a dolog. Mármint azon a szinten, hogy akinek ez tetszik, akinek ez izgató az mi izgatót talál benne? Egyik barátnőmmel kezdtük el kivesézni a témát, azonban nem jutottunk túl messze, mert nem igazán tudtunk megbeszélni bármit is. Aztán megláttuk a srácot. Épp akkor hozta haza az apja kocsival, ő pedig kiszállt, és felment a lakásba, az apja meg elment valahova. Teljesen világos volt, hogy valószínűleg leül, és recskázni fog a gép előtt. Elhatároztuk tehát kedves barátnőmmel, hogy megyünk, és meglessük a srácot! Átjött hozzám, és finoman átkukucskáltunk a srác ablakába. Most kicsit nehezebb volt a dolog, mint tegnap, mert picit beljebb volt húzva a sötétítő függöny, így csak egy igen hülye szögből lehetett rálátni a számítógép asztalra. Ám végül sikerült.

Nem tévedtünk, pontosan az történt, amit gondoltunk. Pornót nézett. Méghozzá szaros szexvideót. Mikor barátnőm meglátta, alig bírta ki, hogy ne kezdjen el röhögni. Ha pedig ez megtörténik, villámgyorsan lebuktatott volna mindkettőnket. A látottakon jó pár napig szörnyülködtünk… Közben többször is összefutottunk a pasival, és nagyon kellemetlenül éreztem magamat. Egyszer csak barátnőm feltett egy kérdést, ami valamit elindított bennem…

Milyen íze van a kakinak? Szájba kakilnám a fiút…

Hangzott a kérdés. Elkezdtem gondolkodni, és nem értettem miért kérdezni mindezt… Azt mondja szerinte az ismeretlen dolgok iránti izgalom az, ami hajthatja a srácot. Valószínűleg meg szeretné kóstolni egy lány kakiját, úgy, hogy a lány szájba kakilja őt. Én vissza kérdeztem, hogy ezt hogy érti pontosan? Azt mondta semmi extra. Azt szeretné kipróbálni, amit a szexfilmben látott. Hát ez nagyon beteg, sok sikert kívánok neki, hogy valakit összeszedjen ehhez a mutatványhoz. És ekkor barátnőm feltette a másik nagy kérdést. Miért nem vállalom Én?

Ezen a kérdésen totál kifeszültem, hiszen már hogyan vállalnék ilyet? Barátnőm azt mondta Nekem úgysem kellene semmit csinálnom, csak szarnom egyet. Meg hát régebben amúgy is flörtöltünk párszor a sráccal, szóval tuti oda van értem, tehát miért ne? Aztán jegeltük a témát pár hétre, mert ezt fel kellett dolgoznom. Azonban a vágy felülkerekedett rajtam. Egyszer a helyi plázában a mosdóba menet találkoztam a sráccal. Elhatároztam, hogy megkérdezem ezt a dolgot, de végül nem volt bátorságom hozzzá. 3 ilyen találkozásunk is volt, mire negyedjére megkérdeztem: „te izgulsz a kakszexre?”.

seggzabálás
Ráültem a fiú szájára

Abban a másodpercben fel sem fogtam mit tettem… Azonban a srác lazán rávágta, hogy igen. Tudja, hogy ez kicsit abszurd, beteg, és különös, de neki ez is tetszik. Aztán visszakérdezett, hogy miért kérdem. Én pedig valami belső indíttatástól vezérelve full őszintén rányomtam: „bele akarok szarni a szádba”. Mivel mindketten nagyon felizgultunk, abban maradtunk, hogy amikor vécéznem kell átmegyek, szólok, és akkor csinálhatjuk. Másnap reggel így is történt. A srác a földön feküdt, Én meztelenre vetkőztem, majd ráültem az arcára, és hagytam, hogy a segglyukamat szagolgassa, nyalogassa. Éreztem, hogy hamarosan kaksiznom kell, és éreztem, hogy menni fog a hasam. Megkérdeztem nem-e zavarja, de azt mondta csak nyugotan. Ekkor telefostam az arcát, és a száját, majd lovagoltam az arcán, és szétkentem rajta a szaromat. Nagyon izgi játék volt!

szajba kakil
Szájba kakilás