telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szájbakaki gyűjtemény #1

0 látta
0%


Kakiszex videogyűjtemény

A nagy érdeklődésre való tekintettel elindítjuk a barna maci sorozatunkat is, ahol az interneten fellelhető, közkedvelt, és egyben legjobb arcra, és szájba kakálós videókat szedjük Nektek össze. Mivel gondoltunk mindenkire, így olyan filmeket hozunk elétek, ahol fiúk kakálnak lányok szájába, vagy ahol lányok kakálnak a fiúk szájába. Mivel a Puncineked.com a női homoszexualitást nem ítéli el, ezért leszbikus kakis videókat is beválogattunk, hogy itt valóban mindenki megtalálhassa azt, amit sehol máshol nem talál.

Gondoltunk továbbá alá, és fölérendelt viszonyt élvező nézőinkre is, így a bejátszásokban domina filmekből kivágott szexmixeket is megtaláltok, hogy mind a dominánsak, mind pedig az alárendeltek egyaránt át tudják érezni az adott helyzetet (már amennyire ez képernyőn keresztül lehetséges). Extraként pedig nővé nevelős részleteket is láthattok, ahol az Úrnő konkrétan csicskát csinál a férfiból.

 

Lássuk, mit hoz az első rész!

A kisfilm azzal indul, hogy az Úrnő megmutatja a fenekét, és kicsit szaros segglyukát, és beköszönésképp fingik egyet a kamera előtt. Az ezt követő jelenetben egy szájtágítót használó nő arca fölé áll a domina, és punciját kezével eltakarva a friss, meleg, barna székletét az alárendelt szájába – majd miután az betelt – az arcára nyomja. Majd széthúzza a fenekét, és megmutatja popsilyukát a kamerának.

A soron lévő részben az Úrnő ezúttal egy földön fekvő nő arca fölé guggol. A nő szája nyitva van, talán tudja, hogy hamarosan valaki bele fog szarni. A nő láthatólag a seggét nyalatta vele, azonban mikor már nagyon kellett szarnia, punciját kezével itt is eltakarta, és egyszerűen a delikvens szájára ülve teleszarta azt.

Itt az alattvaló nem visel szájtágítót, hanem csak szemét becsukva, száját kinyitva várja irányítója végtermékét, amit meg is kap egyenesen az arcára.

Szintén egy földön fekvő, és ezúttal hátrakötött kezű mellkasán tetoválást viselő rövid hajú nőt kakilnak le, ám itt a csoki nagy része inkább az arcra megy, mintsem a szájba.

Most az előző jelenetekben már látott lányt mutatják, ezúttal 2 lábánál, és 2 kezénél egyaránt felkötve. Az uralkodó az arca fölé áll, és egyenesen a szájába, és arcára kakkant, majd a végterméket közelről is megmutatják a kamerának.

Most az úrnő a fotel szélén ülve, a fotel előtt fekvő nő szájába fosik bele. A krémes kaksi belefolyik a nő szájába, majd onnan le az arcán át a padlóig.

A soron következő 3 jelenetből kettőben a domina nem kakil senki szájába, és arcára sem, hanem csak simán kakil egyet a kamera előtt. Vegyétek megtiszteltetésnek!

 

Kakiszex bemutató képgaléria

szájtágítós kakilás
Az Úrnő egyenesen szájba kakilja a szájtágítós nőt
guggolva kakál
Arcra ülve szájba kaki
szarik a fejemre
Hasmenés egyenesen az arcra