telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Hasmenés az arcba

0 látta
0%

Brutális pisi kaki szex

Mi a jó a kakiszexben? Igazából a kérdésre való választ senki sem tudja, mivel maga a kérdés is megmagyarázhatatlan, hiszen akár azt is kérdezhetnénk mi a jó a szexben? Mindenki konkrétumot vár, azonban végül kész tényeket senki nem tud közölni. Persze a szokásos „együtt lehetek a szerelmemmel” meg „beteljesedik a kapcsolatunk” hablaty szöveg valljuk be nem sokat segít nekünk megérteni mindezt. Sőt, csak további kérdéseket vet fel bennünk. Mi nem keressük a választ ezen kérdésre, mi most azokhoz szólunk, akiket már a kakiszex eggyel durvább fokozata izgat. Ez pedig egy igen speciális dolog, mivel fizikailag ez is ugyan úgy a toalettszexhez tartozik, azonban mégis perverzebb, mint a sima ürítés. Ez pedig nem más, mint a hasmenés pornó!

A lényegére már biztos rájöttetek, igen, igen a lényeg, hogy az arcba, vagy szájba menjen a szar. Általában különböző alávetett szerepekben lévő nők a célpont, azonban most egy olyan videót hoztunk nektek, ahol a már több alkotásból ismert Mia fossa szájba a neki behódoló férfit.

arcra fosás
Egyenesen az arcára engedte a kakit

Így kakilnak a lányok!

A szokásos menetrend szerint a kisfilm elindulásakor a csicska már a földön fekszik. A szemkápráztatóan szépséges tini hercegnő előbb zöld bugyiban ül az arcára, és úgy szagoltatja meg a seggét. Ezután feláll, és leveszi cuki kis ruhaneműjét, majd csupasz seggel ráül a lúzer arcára. Kicsit lovagol rajta, közben pedig a punciját is alaposan kinyalatja. Pár perc popsiszagoltatás, és puncinyalatás után, a hercegnő az inas arcától pár centire széthúzza a fenekét, majd a hasmenését egyenesen az alattvaló arcára, és szájába engedi, miközben kiröhögi, és megalázza a barátzónás fiút!

kaki íze
A végén természetesen a földről is fel kellett enni a kakit

 

Actors: Mistress Mia