telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Grupenszex az öregekkel

0 látta
0%

A férfiak 60 felett is képesek a szexre

Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. A történet úgy volt, hogy meghívtak a mellettünk lévő városba, ahol egy idősek otthonában kellett volna meghallgatnom egy előadást. Ezzel nem is lett volna gond, csak az előadás közben hívott barátnőm, aki egy tiniribanc, és elmondta:

Képzeld ma már nyolcan megbasztak! Ugye milyen jó? Mesélhetek?

Én pedig megpróbáltam minél csendesebben válaszolni neki, hogy most nem alkalmas, és, hogy majd egy kávé mellett beszéljük ki a fiúkat, ne most. Ezt hallotta meg az előadást tartó tata, és azt mondta:

Ha nem tudod befogni a pofádat, takarodjál ki innen! Most pedig kérjél elnézést, amiért zavartál minket!

idős férfiak dugnak fiatal lányt
A paraszt mozdonyvezető, a kisnyugdíjas, a létrabolt tulajdonos, és a félénk lúzer + az előadó aki nem látszik a képen

Mivel nem igen tudtam mit mondani, és nem lett volna jó, ha haragba kerülök bármelyikükkel is így, végül felmásztam az asztalra, lerúgtam mindent, és elkezdtem nekik lassan, finoman riszálni magamat. Mivel nagyon le akartam őket nyűgözni, így nem álltam meg ennyinél, hanem szépen elkezdtem nekik ott az asztal tetején vetkőzni. Nemsokára teljesen meztelenül álltam a 5 férfi előtt, miközben az egyre duzzadó kisajkamat izgattam. Ezt követően villámgyorsan körbeálltak, és amíg az egyikük a puncikámat ízlelgette, addig a többiek körbe haladva adták számba ágaskodó farkukat. Ezután pózt váltottunk, és kutyapózban voltunk. Amíg az egyik nyugger a számat baszta, addig a másik a puncim, és a popsilyukam kóstolgatta, majd hamarosan már a pinám is betámadták, és egymás után sorban kúrtak meg.