telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Szexi csajszinak telefosták a száját

0 látta
0%

Barátnőm és a kakiszex iránti vágy

Egyik délután, mikor hazaértem az egész napos fárasztó munkából, barátnőm azzal fogadott, hogy látott egy kakisex videót az interneten, és szeretné élőben is kipróbálni. Mikor meghallottam, először azt sem tudtam mit reagáljak, azonban mivel amúgy is wc-re kellett volna mennem, gondoltam, megpróbálom kielégíteni barátnőm perverz vágyát, és kakálok előtte.

Hasmenés egyenesen bele a csajom szájába

Ő meztelenre vetkőzött, amire gyorsan el is kezdett felállni a farkam, majd a fürdőszoba csempe padlójára feküdt, és azt kérte guggoljak az arca fölé, úgy kakiljak. Kicsit ügyetlenkedtem, mire végül is sikerült a büdös, szőrös segglyukamat a gyönyör, fullos barátnőm szopós kis szájához illesztenem. Ő ekkor egyből elkezdett nyalni ott lent, ami egy egészen új, ingerekben gazdag szexuális élmény volt számomra. Miközben az új behatásra gondoltam, hirtelen éreztem, hogy mindjárt kakilok, és abban a pillanatban a hasmenést már nem tudtam megállítani, így telekakáltam a barátnőm száját! A seggnyalás, és nyelvmunkája annyira tetszett, hogy utána többször is visszaguggoltam a szája fölé, és kinyalattam vele a szaros seggem. Ha már amúgy is szaros a szája, és az arca, akkor nem mindegy neki? Dehogynem!

Beleélveztem barátnőm kakis szájába

Ezután rendkívül szexi mozdulatokkal elkezdte szétkenni a száján, arcán, és az egész testén a szaromat, majd gyorsan kivertem ágaskodó farkam eme nem hétköznapi látványra, és a friss, meleg gecimet egyenesen a szaros szájába spricceltem az utolsó cseppig, amit ő szépen le is nyelt.