Titaniella

Titaniella – 0690900992

Titaniella93 - szex telefonTitaniella93 - hungariangirl
Titaniella93 - szűz lanyokTitaniella93 - fiatallány
Titaniella93 - telefon sexTitaniella93 - telefonsex
Titaniella93 - egyetemistapinaTitaniella93 - telefonszex
Titaniella93 - sexpartnerTitaniella93 - dugás

Telefonszám : 0690900992
Szexualitás : biszexuális
Ország : Magyarország
Megye : Pest megye
Város : Budapest
Szül. : 2003
Alkat : vékony
Mellméret : kicsi
Magasság : 165
Hajhossz : rövid
Hajszín : barna
Szemszín : kék
Nyelvek : Magyar
Ekkor ér rá : mindig
Telefonszám : 0690900992
Leírás : Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így gyanítottam, hogy legalább a fele kikerül a kukába. Így is történt.
– Arra jöttem rá – mondta vacsora után Réka, a barátnőm, mikor bevonultunk a tévé elé pár csomag sült krumplival -, hogy nem igazán ismerjük egymást, hiába már vagy három éve barátnők vagyunk.
– Mire gondolsz? – kérdeztem felé fordulva. Megfigyeltem szép vörös haját, pici szeplőit az orrán és ovális, gyönyörű arcát, melyért bolondulnak a férfiak Réka azonban megunta már, hogy csak a testéért, a szex miatt kellene a pasiknak, s most úgy döntött egy kis szünetet tart. Nekem pedig… Hát igen… Legutóbbi szakításom óta, mintha átok ülne rajtam, valahogy nem akart összejönni, pedig engem szintén igencsak kedvelnek a férfiak. Soha nem voltam szingli egy-két hétnél tovább. Most azonban már több mint egy hónapja senkim sem volt, s még a láthatáron sem figyelt be egy megveszekedett alak sem…
– Arra – folytatta Réka -, hogy pédául azt sem tudom, milyen volt neked az első… mikor esett meg… satöbbi…
– Óh, hát ezt én sem tudom rólad! – nevettem. – Mondd el előbb te, én egy kissé szégyenlős vagyok.
Barátnőm az órára vetette szép zöld szemeit, majd kényelmesen hátradőlt a kanapén. A plafont nézte, mintha oda írta volna fel valaki a múltját.
– Háááát – húzta el a szót nyújtózkodva -, az az igazság, hogy én még szűz vagyok…
Mondanom sem kell, hogy ledöbbentem. Réka csodaszép húsz éves lány volt… és szűz…
– Ne már… – csaptam rá miniszoknyából ölembe nyújtott meleg combjaira, mert azt hittem viccel.
– Deeee – bólogatott szaporán. – a látszat ellenére én nem vagyok „olyan”. Szóval eddig még a tizenhat pasimból eggyel sem feküdtem le. Azt hiszem ezért is lett vége a kapcsolataimnak olyan hamar…
Odafeküdtem mellé, s nagyon közelről az arcába néztem. Most már hittem neki, láttam, hogy nem tréfál. És akkor olyan történt, amit magam sem gondoltam volna. Néztem félig nyitott, enyhén nedves ajkait, s a közülük kivillanó gyöngyházfogsort… Megkívántam s ráborultam ajkaimmal. Nyelve azonnal rátalált az enyémre, s vad játékba kezdtek egymással. Közben ujjaim tovább simogatták meleg combjait, melyek oldalamra kulcsolódtak karjait követve. Vagy húsz percig csak csókolóztunk, s meg kell vallanom, még egy férfival sem volt ilyen kellemes, ilyen „bugyibizsergető” s mégis romantikus.
A csóktól a férfiaknak azonnal feláll a farkuk, s már dugni akarnak. Most, amire vége lett, már átnedvesedett a tangám, s gyorsan meg is szabadultam tőle. Példámat Réka is követte, majd bebújt combjaim közé és puszilgatni kezdte puncimat.
– Jó nedves vagy, Timi – mondta lihegve, s egyre csak nyalt. Aztán direkt ottmaradt szájával a csiklómon, beszívta és ügyesen csapkodta puha, forró nyelvével amíg el nem élveztem.
Megkívántam. Nem vagyok leszbikus, azóta sem volt mással ilyen kapcsolatom, de Réka más volt, más most is… Nagyon kívántam, s mivel hang nem jött torkomra, hát kezemmel mutattam, hogy hasaljon rám, s fordítsa popsiját az arcomra.
Ahogy elém került a széttárt comb rejteke, azonnal csókolgatni kezdtem, gyengéden harapdáltam a csupaszra borotvált ágyékát.
Hirtelen megállt, nem csinálta nekem tovább, hátravetette fejét és könyörögve szólt:
– Igen, ez az, most nagyon jó, ne hagyd abba kérlek, ez jó!
Engedelmeskedtem a kellemes kérésnek, s hamarosan egész testében megremegett, feneke pedig rázkódva nyomakodott egyre jobban az arcomra. Még jobban csináltam, s ő sikoltozott…
Pár perc múlva kifulladtunk egymás mellett az ágyon, majd egyszer csak felnevetett:
– Milyen jó, hogy nem te mondtad el elsőnek a te titkodat…
– Legközelebb nem úszod meg – öleltem át erősen forró testét, majd hozzátettem:
– Persze egy ilyen kis este alkalmával… díja 1500/perc. Hiba esetén az alábbi Finom17.com-os ügyfélszolgálati telefonszámot hívhatja : +36/70-647-5325