telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Sex a kocsimban

0 látta
0%

A kedvencem: szőrös tini pina

Dani vagyok, és apám béemwéjével szoktam pózolgatni a ribancoknak. Szombat este épp a környéken csapattam, amikor felfigyeltem egy magára hagyott tiniribancra, aki láthatóan kurvára be volt baszva. Megálltam a kocsival, odaléptem hozzá, majd udvarias gyerekhez illően megkérdeztem:

segíthetek valamiben?

Azt mondta, hogy nagyon sokat ivott, és csak szeretne hazajutni. Mondtam neki semmi gond, beteszem a kocsiba, és elviszem, ahová kéri. Nagyon könnyen belement. Túlságosan is könnyen. Ekkor választás elé kerültem. Itt van egy 10/10-es fullos csaj full részegen. Mit tegyek?

  • Megdugjam
  • Ne dugjam meg?

Pár perc gondolkodás után úgy voltam vele megpróbálom. Megerőszakolni nem fogom, mert arra képtelen volnék, de rámászok, és ha okés megdugom, aztán hazaviszem. Ha meg nem okés, és nem hagyja magát kiteszem vissza, aztán csá. Miközben egy csendes helyet kerestem a kocsival többször is célzást tettem neki a szexre. Simán vette a lapot. Alig egy perc múlva meg is érkeztünk az általam kiszemelt helyre. Leállítottam a motort, majd hátramásztam, lehajtottam az ülést, és elkezdtem vele smárolni. Engedte magát. Nagyon felizgultam. Nekem ilyen kalandom még sosem volt. Egyre hevesebben smároltunk, közben pedig a kezemmel elindultam a sunája felé. Mondta, hogy nem pasizni jött, így nem borotválta meg.

Rendkívül izgatott milyen lehet egy szőrös tini pina, így tovább mentem. Meztelenre vetkőztettem, majd elkezdtem csodálni gyönyörű, formás gazella testét. Kérte, hogy toljam le a nadrágomat. Mivel tudtam, hogy nagy, és vastag faszom van, így örömmel tettem eleget a kérésnek. Mikor letoltam a nadrágomat, és meglátta a vastag, szőrös faszomat egyből kérte, hogy nagyon keményen dugjam meg vele. Megnyálaztam a makkom, majd gyorsan be is csúsztattam a pinájába, ami forró, és szűk volt. Elkezdtünk kefélni, Én pedig gyorsan önbizalmat szereztem az autós kalandhoz, és egyre gyorsabban basztam. Minden egyes lökés alkalmával figyeltem arra, hogy a farkam egészen a méhéig felmenjen. Pár percig bírtam mielőtt a hasára élveztem volna.

szőrös tini pina
Vastag faszom egyenesen a szőrös tini pinába