telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Nagyfater és 2 rosszlány

0 látta
0%

Öregapám és a rosszlányok egy ágyban

Öregem felfedezte a szextárskeresőket s rögtön be is rendelt magának 2 fullos ribancot. Tud élni az öreg! Az egyik lány előbb érkezett, mint a másik, és megbeszélték, hogy doktorosdit fognak játszani, ahol a papa lesz az orvos, aki megvizsgálja, és majd meggyógyítja a beteg lányt. A jelenet elején a lány az ágyban fekszik, majd megjelenik fater a másik lánnyal (asszisztens), és megvizsgálja a fekvő csajt. Megnézi a torkát nincs-e begyulladva, illetve megnézi a vállát nincs-e kisugárzó fájdalma. Ekkor a páciens ledobja magáról a takarót, és rámutat a fehér bugyija mögött megbúvó puncikájára, majd elmondja papinak, hogy dugás hiánya van, és azért beteg.

sex 2 lánnyal egyszerre
Nagypapa és a 2 kurvája

No, öregapámnak több sem kell, azonnal megfordul, és a csajok berántják az ágyba. Vad csókolózás veszi kezdetét, olyan vad csókolózás, amire az öreg szerint már 1937 óta nem volt példa. Aztán az egyik lány tovább smárol az öreggel, míg a másik lány elkezdi szopni a vén, szőrös faszt. Ráülnek az öreg arcára, és kinyalatják lucskos, forró puncijukat, és vágytól izzó segglyukukat. Aztán ketten kezdik el cumizni az öreg pöcsét, annak legnagyobb megelégedésére. Ezután nyugdíjas tempóval ugyan, de baszás veszi kezdetét, ahol az vén kecske egészen jól teljesít is.

két lány szop egy faszt
Dupla szopás

A következő jelenetben a csajok az ágyon fekszenek, a papa pedig a puncijukat nyalogatja felvátva. Szépen, lassan körkörösen izgatva mindkét lány csiklóját. Amíg az egyik lány nyalás alatt van, addig a másik a tőle pár centire lévő látványra izgatja magát, masztizik. Az ezt követő vágásban papa már ismét az egyik csajt reszeli, miközben a másikkal csókolózik s élvezi a nyugdíjas élet minden egyes percét. Majd lefekszenek, és az egyik csaj tovább lovagolja az öreget, miközben a másik csókolózik vele. Így várják meg az orgazmus pillanatát, amikor is a papper pöcsét a lány szájába téve állva belerecskázik a ribanc szájába, miközben a másik ribanc a golyóit, és combját simogatja ezzel izgatva még jobban a nyuggert.

csoportos szex kepek
Az öreg sorra nyalja ki a puncikat