telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Tinilány pisil az utcán

0 látta
0%

Tetovált, piercinges lázadó, perverz kamaszlány

A kisfilm elején a kamerázó csaj, és az pisis lány elmondják, hogy Londonban vannak, és hogy a lánynak van egy furcsa fétise. A bizarr szexuális izgalom kiváltó oka pedig a mások előtt történő, nyilvános pisilés. A lány elmondja, hogy nem feltételen az izgatja, ha pisilés közben nézi valaki, hanem sokkal inkább, ha megvan a lehetősége annak, hogy akár valaki meglássa. Valamiért imádja nézni az emberek reakcióját, ahogy meglátják őt, amint épp könnyít magán. Tudja, hogy tilosban jár, és tudja, hogy sok embert taszít a hugyos pina gondolata, de úgy véli ennek pusztán csak társadalmi okai vannak. Mivel van a társadalomnak az a rétege, aki ezt elítélni, ezért sokan (főleg akik ennek a rétegnek szeretnének megfelelni) nem fogják bevallani, hogy izgatja őket egy magán épp könnyítő lány látványa.

Ennek megfelelően egy kis csajos beszélgetés után, a lányok el is indulnak az első helyszínre, ami nem más, mint egy irodaépület bejárati része. Ekkor a lány kicsit lejjebb húzza szürke leggings nadrágját a bugyijával együtt, majd nekitámaszkodva a falnak pisilni szeretne. Azonban kicsit zavarban van, és a pozíció sem túl kényelmes, ezért kicsit lejjebb csúszva egyik kezével a földön támaszkodva punciját alaposan széthúzva próbálkozik újra. Időközben elhalad előtte egy számára szimpatikus 30-as sármos pasi, és a lány ezt hangosan meg is jegyzi neki, majd nemsokkal később el is kezd pisikélni.

hugyos pina
Pisis punci

A következő helyszín egy rendkívül forgalmas főút mellett található emeletes ház bejárati lépcsője. A lány az extra izgalom kedvéért ezúttal a nadrágjába szeretne megkönnyebbülni, megtapasztalva ezzel a bepisilés csodálatos életérzését.