telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

HUN (HD) – Roma csaj felszedése BMW-vel

0 látta
0%

Legjobb csajozós film? Ez a videó, ami elhozza számodra a megváltást! Így csináld!

A csajozás témakörében megoszlanak a vélemények mind a téma létezése, mind a téma kivitelezésének módjának kapcsán. Sokan nem is csajozásnak, inkább általános ismerkedésnek hívják, amire úgy tekintenek, mintha egy barátjukkal beszélgetnének, csak itt most nőnemű az illető, és persze kicsit tovább szeretnének vele menni, mint sima beszélgetés, ismerkedés.

Aztán ott vannak, akik a csajozás hogyanjára kutatják a válaszokat nap, mint nap. Itt alapvetően két táborról beszélhetünk:

  1. Csajozás normálisan, emberi értékek felmutatásával
  2. Csajozás pénzzel, kocsival, házzal, státusszal mellőzve az emberi értékeket

Természetesen vannak egyetértések, és vannak nézeteltérések azonban egy biztos. A magyar lányoknál nagyobb kurva nincs-e földön. Bárki, és bármi ráveheti őket, akinek egy minimális esze, és egzisztenciája van, mivel a hangsúly azon van, hogy ők csak bele akarnak ülni a már kész jóba, és semmi esetre sem óhajtanak megdolgozni semmiért! Ezért, ha Te akár a látszatát fenn tudod tartani annak, hogy itt ő most valami hatalmas nagy csodát fog kapni, máris Tiéd a csaj!

És, hogy mivel érd el, hogy érdeklődjön utánad a lány? Nos, az előbb leírt kép felmutatásával. Példaképp mutatjuk, hogy csinálta ez a magyar srác.

 

Legjobb csajozós duma:

Állj oda kocsival a kiszemelt csaj mellé. Húzd le az ablakot, majd szólítsd meg:

Szia! Segíthetek? Bocsi, ne haragudj, látom állsz az út szélén telefonnal…

A lány ekkor valószínűleg közbe fog vágni, majd megpróbál elhajtani, ahogy tette a videóban szereplő csávóval is:

Nem kell, tudod eléggé elfoglalt vagyok, sietnem is kéne, menj el innen légyszíves!

Meg se halld, amiket mond ajánld fel:

Figyelj úgy sincs semmi dolgom, ha akarod akkor szívesen segítek egy ilyen szép lánynak, mint Te, de csak azért, hogy a főnököd ne nagyon cseszegtessen.

legjobb csajozós duma
Csajozás BMW-vel

Ekkor a lány hozzállása hirtelen megváltozik, majd hirtelen beül az autóba, és már indulnak is a csaj munkahelye felé! A lány menetközben leveszi fekete szőmrekabátját, mert a luxusautó fűtése számára túl melegnek bizonyul. A srác illedelmesen megdícséri a csaj felsőjét, amire azt ő illedelemesen meg is köszöni! Kis pakolás-rakodás után egy újabb párbeszéd kezdődik:

Na, és akkor most mi van akkor a főnököddel?

A főnökömmel? Ki van akadva rám rettenetesen.

Tényleg?

Igen, mert késtem ugye reggel a munkahelyemről, mert ugye nem indult be az autóm. Pedig erről nem Én tehetek, mégis úgy kiabált velem, mintha Én lennék a legutolsó hülye a világon.

Hát de nem vagy az, meg most elviszlek Téged, úgy, hogy most boldog lesz a főnököd, nem?

Hát ööö nem, mert késtem.

Ja értem. Jobb később, mint soha, mondjad neki, hogy bocsi bocsi, de legalább itt vagyok!

Hát, örülnék, ha ez ilyen egyszerűen menne!

Miért a főnököd nem ilyen, valami hülye? Szigorú?

Hát igen, eléggé. Tudod érdekes egy gondolkodásmódja van… Amúgy meg annyira ki van akadva rám,  hogy már lehet egyszerűbb lenne, ha be se mennék…

Ekkor váratlan fordulat következik. A csaj megjegyzi, hogy a sráccal sokkal jobban érezné magát, és amúgy is tök jó pasi… Ez az a pont, ahonnan sínen vagytok testvéreim!

 

Cigánylány szopja a sofőrt menet közben!

szopás a kocsiban
Roma csaj, magyar fiút szop

A srác szívügyén viseli, hogy a lány beérjen a munkahelyére, azonban az végül inkább a farkát kezi del szopni, és még az sem zavarja, hogy a fiú vezet közben. Végül nemsokkal később félreállnak valahol, és a cigánylány leveszi rózsaszín tangátját felfedve forró punciját a srác előtt. 

cigánypina
Csupasz cigány pina