telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

VV Fanni és Dennis (ValóVilág7)

0 látta
0%

Köztévé pornó avagy Való Világ szexjelenet

A 2000-es években befutott Való Világ a felnőtt tartalmú műsorokat amelyeket eddig kizárólag este 23 órakkor a Privte Spice, Hustler TV, és egyéb csatornákon lehetett elérni innentől a köznép elé tárta az erotikus tartalmú sorozatokat. A poén csak az, hogy egy pornófilmet, ahol pina, fasz, csöcsök, és meztelen testek vannak +18-as karikával látnak el, míg egy Való Világot ami minimum egy szoftpornó az pedig simán megy +12-es karikával méghozzá a köztévén, kiskorú gyerekek számára könnyedén elérhetően. Ami pedig a szereplőket illeti hagyjuk. Relaity tv műsorként hirdetett sok esetben előre felvett, megjátszott gagyi showműsor.

vv7 napiszex vv fanni szex
VV Fanni szexjelenet

Helyi menő szarjankó csávók, és olcsó kurvák gyülekezete. Pár kivételtől eltekintve a Való Világból még értelmes ember nem került ki. Igaz, be sem nagyon. Ezen a videón azt láthatjuk, amint VV Fanni, és VV Dennis közelkerülnek egymáshoz. Korábban már volt egy hasonló ilyen videó, így érdemes lehet azt is megnézned, ha eddig esetleg nem tetted volna. Ebben a jelentben az előző videóhoz képest kevesebb a beszéd, viszont több a cselekmény. Fanni Dennisen ül, vagy fekszik valahogy a kettő között, és beszélgetnek. A srác viccesen megjegyzi, hogy áll a farka VV Fanni testére, és, hogy szívesen megdugná, majd azzal a mozdulattal elkezdi kezét a csaj feneke felé vinni.

A lány felhúzza a takarót, hogy azért mégse látszódjon már a segge telibe a kamerába, (nem mintha már nem ismerné/baszta volna meg fél Magyarország), majd elkezdődik a szexjelenet. A pasi az ágyon fekszik, lábait széttárva, és így ül bele a farkába a csaj. Lassú, nyugodt dugással kezdenek, majd gyorsul a tempó, míg végül már rakéta sebességgel basznak. Aztán jön egy kis lovagló póz, ami nem tart tovább erős 40 másodpercnél. Nagyjából a videó felénél a két szerelmespár leszáll egymásról, és vigyorogva dőlnek el egymás mellett. Azaz kemény 5 perc volt az aktus, ami legalább annyira színvonalas, mint a Való Világ.

Actors: VV Dennis / VV Fanni