telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Netről rendelt fiút dugja a csajom

0 látta
0%

Férfi prostituáltak az interneten

Ha azt hallod, hogy valaki pénzért baszik arról mindig a fullos csajok jutnak eszedbe. Pedig nem csak női, hanem férfi prostituáltakat is lehet rendelni az internetről, és mindez semmivel sem nehezebb, mintha nő lenne az illető. A felhozatal ugyan némiképp szűkösebb, de még mindig bőven találni olyan szex oldalakat, ahol erre is van lehetőség. A fiatal szerelmespárok kezdeti egymás iránt érzett heves érzelmeik megélése után némiképp a szintén heves nemi vágy is csökken. Ez egy normális folyamat. Viszont, az idő múlásával, a másik fél szexuális szokásának kiismerésével akár már unalmas is lehet a közösen eltöltött erotikus idő.

Ilyenkor jön a porno, vagy pornó attól függ ki hogy írja, ejti, jönnek a különböző szexjátékok, kiegészítők, és minden, amivel fel lehet dobni az együttlétet. A kérdés az, hogy ezek az eszközök vajon mennyire hatásosak? Mennyire tudnak helyettesíteni egy másik embert? Mert, ha alaposan megnézzük az ilyen kisebb-nagyobb műtyűrök használata után mindig következik a:

Kicsim, nem gondolod, hogy kéne egy harmadik fél is szexpartnernek?

című kérdőmondat, ami egyet jelent a kapcsolat halálával. Hiszen, ha egy pár között a szexuális vonzalom nem működik, akkor azon sem a pornó, sem pedig más ember nem fog tudni segíteni. Ilyenkor kell közösen leülni, vagy elmenni egy párterapeutához, szexuális tanácsadóhoz, aki megmondja majd, hogy mi a gond. Legalábbis irányt mutat. Vagy, van egy könnyebbik út. Teljesíted a ribancod vágyát, és beszervezel neki egy harmadik embert, egész pontosan egy csávót, aki megbassza, ezáltal ő kiéli a baszási vágyát, vagyis fizikailag az adott pasi faszát akarja, miközben lelkileg hozzád kötődik, mert Te egy megbízható papucs vagy.

Jó dolog ez? Nem! De a legtöbb pasi, ha valamilyen úton módon összeszed egy jó csajt, akkor azt elkezdi a napfénytől is óvni, és természetesen megtesz mindent a csaj kívánságainak teljesítése érdekében, még akár azt is amit nagyon nem kéne: feladja önmagát, és mindennemű férfiasságát.

pénzért baszik
Kicsimmel böngésszük a férfi prostikat 1Mb/s betárcsázós internettel