telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

Roma kurvánál jártam

0 látta
0%

Randi a cigány lánnyal

Itt a nyár a perverz rosszlányok szezonja! Régi vágyálmom volt kipróbálni a szexet egy félvér, de inkább egy
izzig-vérig igazi cigány lánnyal. A minap felhívtam egy lányt, és telefonon kértem tőle egy időpontot. A telefont egy nagyon érzéki, és ugyanakkor rendkívül izgató hanggal megáldott roma lány vette fel, majd pár perc beszélgetés után egyeztettük is a találkozónk, mondhatni „randink” közös helyét, és időpontját.

Amikor megérkeztem a lány lakására…

Cigánylány szopik
Szép romalány

Nemsokkal később elmentem hozzá, ahol kérésemnek megfelelően mindössze egy fehér melltartóban, és bugyiban fogadott. Rendkívül faszállító látvány volt ahogy a csoki, és a fehér szín egymással kontrasztot képez grr… Nagyon kívánatos! Ekkor a lány elém állt, és elkezdte levenni a nadrágomat, miközben mélyen a szemembe nézett. A szívem a torkomban dobogott a nem mindennapi lány testének, és szemének gyönyörűségétől.

Finoman letérdelt elém, majd elkezdte nyalogatni a 12 centiméteres átlagos méretű péniszemet, közben pedig végig tartotta velem a szemkontaktust. Igaz, mivel egy kövér, otthonülő, kocka vagyok, így a sörhasam miatt néha kicsit nehezen fért oda a farkamhoz, de hát egy macis pasi már csak ilyen! Szenvedélyes lányhoz mérten a farkam nem csak szopogatta, hanem jó erősen szívogatta is, és jó párszor tövig a szájába is vette, miközben a heréimet masszírozta nagyon nagyon finom s lágy nőies kézmozdulataival. A bő nyálas szopás, amit ezután adott pedig egyenesen a mennyország volt. Ekkor a gyönyörű lány felállt előttem, majd bugyiját letolva megmutatta cigány punciját, amibe fél perccel később már be is hatoltam! És, hogy igaz-e a legenda? Nos, igen! A roma punci valóban 1 fokkal melegebb! Mivel rendkívül gyönyörű, formás se nem kicsi, se nem nagy, hanem pont ideális mellei vannak, ezét megkértem, hogy vegye le a melltartóját, hogy miközben belehatolok a melleit is nézhessem. Gond nélkül, első szóra eleget tett a kérésemnek, majd gyorsan visszafeküdt az ágyra lábait felhúzva, Én pedig bedugtam a farkam a fazonra nyírt cigány baba punciba. Nem bírtam valami sokáig, éreztem, hogy hamarosan élvezni fogok!

Elélvezés a gyönyörű lányra

A legjobb rész csak ezután követezett. Gyorsan leugrott az ágyról, és letérdelt elém, majd megkért, hogy ürítsek, spricceljek a tökéletes melleire. Pár húzás után ez be is következett, amit ő egy hangos „ohh yeah” szöveggel fogadott. Azt hiszem vissza fogok még térni ehhez a lányhoz, mert nála szenvedélyesebb szeretővel még soha nem volt dolgom!