telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Testvérszex a Kis-Dunán

0 látta
0%

Egy kis segély kiegészítésként bárki előtt szexelnek

Magyarországon nagyon nehéz a kis falvakban élők élete. A nyomor, a munkanélküliség, és a kilátástalanság sok fiatalt arra vesz rá, hogy mindenféle illegális bevételi forrásból szerezzen magának pénzt. Sok lány prostitúcióra adja a fejét, míg mások (például ez a pár is) megpróbálja pénzzé tenni szexuális előadásukat. Egy falu gyárterületén járunk, ahol egy fiatal barna srác, és szintén fiatal barna barátnője épp szexelni készül a kamera előtt azért, hogy a felvételből származó bevételből némiképp jobb életszínvonalon élhessenek majd. A vékony kiéhezett fiúcska alig bírja levenni szemét, és kezét barátnője nagy melleiről. A videó azzal indul, hogy a srác leveteti barátnőjével anna rózsaszín melltartóját, majd egy hosszan csók után párbeszédbe kezdenek az őket rögzítő operatőrrel, aki szintén a természetesen nagy mellek imádója.

cigány szex a Kis-Duna partján
A legjobb szexpartner

A filmben az alábbi mondatváltások hangzanak el:

– Ennyire nem bírtok magatokkal gyerekek?
– Na, figyeljetek az a lényeg…. Hagy nézzem a ciciket! Ahh jujj, de szép, hallod gratulálok a barátnőd nagyon csini! Arra gondoltam, hogy ide mennék oldalra, és egy hajót kibérelnék, egy kisebb csónak. Mit szóltok hozzá? Jó lesz?
– Jól van!
– Ne takard már a melled, hagy nézzük egy kicsit! Hagy nézzem, jujj! Játszál vele egy kicsit! Húú ott a Kalóztanya. Ide megyünk, kibéreljük!

Romantikus pillanatok a csónakban

A kis csóró ladikot kibérelve a három kalandon hajóra száll, és elindul befelé a Dunán. A csónakban folytatódik a párbeszéd:

– Jó most tedd szét a lábad, hogy lássak valamit. Ú de képben vagy! Mindent vegyél le!
– Élvezem az életet, süt a Nap, barnítom magam, mindjárt lesz egy jó szex…
– És kivel? Nem is akárkivel, hanem a barátoddal! Te kis csibész! Jól van, tedd szét a lábad, hagy lássuk a medvét!

Ezután a lány lehúzza a barátja nadrágját, majd előveszi farkát, és elkezdi húzogatni neki, majd elkezdi szopni, mire a barátja:

– Jajj, de jó. Így szopjál, nagyon szeretlek Baby!

A következő pár percben több szexpózt is végigtolnak a meglehetősen szűk ladikban annélkül, hogy felborulnának vele. Ezt azért el kell ismerni. A viziszex menő! Folytatásképpen a parton forog a kamera, ahol a gyönyörű egozitikus lány térdel a fiúja előtt, és úgy cumizza. Ezt követően lovagló, majd kutyapózban dugnak egyet, és végül a srác ráélvez barátnője fenekére.