telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

Pisiszex játék a barátnőmmel

0 látta
0%

Barátnőm imádja a pisimet inni

Barátnőmmel mindketten pisiszex rajongók vagyunk, és egyik régi közösen dédelgetett álmunk közé tartozott, hogy egy elhagyatott épületben katona nadrágba öltözve lepisiljem őt, a szexi fekete ruhás nőt. Sokat készültünk az alkalomra, és végül egy vasárnap délután véghez is vittük tervünket.

Csajommal sci-fi rajongók vagyunk

De van még valami, amit nagyon szeretünk.. Na? Mi lehet az? Hát a rettegés! Megrögzött sci-fi rajongók vagyunk, és a szellemekben is hiszünk, így egy régi, a helyiek által csak szellem járta munkásszálló előterébe mentünk be, ahol barátnőm letérdelt elém, Én pedig elővettem ágaskodó farkamat, és azonnal el is kezdtem arcon, és szájba hugyozni a csajomat. Isteni jó érzés volt eleve pisilni, főleg egy ilyen gyönyörű nőre, de ugyanakkor közben rettegni is a nem evilági lények haragjától, és persze a lebukástól. A műsort 2 kamerával, 2 különböző szögből is felvettük, mivel a filmezés, és videózás a hobbinknak számít. Ezután egyórás vonatút következett hazáig, majd hazaérve ismét pisilni kellett, így gondoltuk megint videózunk egyet.

Pohár fétis, avagy telepisiltem a poharat barátnőmnek

Most barátnőm pohár fétisének hódoltunk, így kicsiket pisiltem a pohárba, amit ő két cigi között az utolsó cseppig meg is ivott. Szexi látvány volt! Ezután barátnőmnek kellett pisilnie, így ő is belepisilt egy pohárba, azt pedig Én ittam meg, azonban mivel kicsit szégyenlős vagyok, így az Én arcomat közös megegyezéssel sosem mutatjuk. Innen üzenem szeretlek kicsim, egyetlenem <3