telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A nagypapi kutyapózban dugta meg a fiatal iskolás lányt

0 látta
0%

Csaladiszexvideó, tizennyolc éves tinicsaj kefél a nagyapjával

Egy fiatal,  csinos 18-as csaj magányosan maszturbál a nappaliban lévő kényelmes bőrkanapén, miközben pornót néz. A tinilány már éppen kezdi jól érezni magát , amikor a mostohanagyapja hirtelen betoppan a bejárati ajtón .

Az öreg rányit a maszturbáló tinédzser iskolás lányra, és megdöbbenve látja, hogy az unokája idősekről szóló felnőttfilmet néz. Rögtön kérdőre is vonja a szégyentelen leányzót:

Te ilyen ocsmány, vénemberekre gerjedsz be édesem?

A lány egy cseppet sem zavartatja magát, pimasz módon tovább simogatja a muffját és hagyja, hogy a nagyapja nézze fedetlen, csupaszra borotvált pináját. Ezt követően csupán csak ennyit mond a tapasztalt férfinek:

Nos, és mi van akkor ha szeretem az öreg és csúnya embereket, hisz ez az oka annak, hogy veled vagyok.

A vénség egyből veszi a lapot és a kiscsaj mellé ül. Rövid beszélgetés után a furcsa páros szexelni kezd, kibontakozik köztük az eddig csak szunnyadó erotikus vágy. A perverz nagyszülő gyengéden végigsimítja a tinimuff formás, kerek fenekét. Ezután mindketten meztelenre vetkőznek, a dögös tinike végignyalja az öreg méretes golyóit és alaposan leszopja a már sok pinát megjárt faszát. A veterán pöcs kőkeményre duzzadva harcra készen áll és misszionárius pózban a csajszi nedves pinájába hatol.

A szexpartnerek pozíciót váltanak és a nagypapi kutyapózban döngeti tovább a lány zsenge, fincsi pináját, miközben a kezeivel az apakomplexusos tinikurva feszes seggét és combjait fogdossa.

Egy iskolás tinédzsert dugnak kutyapózbanVégezetül egy kiadós faszon lovaglás után a nagyfater hatalmas élvezések közepette az unokája szájába üríti a heréi gyümölcsét. A lány gondosan kiszívja az összes gecit az öregúr élvező farkából, pornófilmes nyelven szárazra szívja azt.