telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Erdőben kezdtük, otthon folytattuk

0 látta
0%

Romantikus séta kicsimmel a közeli erdőben

Így indultunk neki annak a kellemes őszi napnak, aminek végül egy kurvajó kefélés lett a vége. A házunkhoz közel található egy erdő, azt kerültük meg, és jöttünk visszafele a házhoz, amikor nagyon kanosak lettünk mindketten. Vagyis jobban mondva ő kanos lett, Én pedig kancás. Nem mondanám forgalmasnak, de azért néha-néha járnak erre autók, emberek, de ez valahogy nem igazán érdekelt minket, mivel úgy ahogy voltunk elkezdtünk az út közepén csókolózni, smárolni, majd nemsokára már egymást fogdosni is.

dugas az erdoben
Nagyon romi

A kis előjátékunk után gyorsan előkaptam a farkát, és már térdeltem is elé, hogy kényeztethessem őt. Igazából amilyen pózban voltunk ő közben nem csak bennem, és a számba elmerülő farkának látványában, hanem a táj szépségében is gyönyörködhetett, mivel mögöttem egy gyönyörű szép, lankás hely volt látható. Az idilli kép nem tartott túl sokáig, mivel meghallottuk, hogy a közeli gyár munkásai épp arra tartanak éves csapatépítő traininget, és egyenesen felénk tartanak, ezért gyorsan beszaladtunk a egy sűrűbb, bokrosabb részbe, és ott folytattuk mindazt, amit nemrég elkezdtünk.

 

Az erdő mélyén nyalta ki a fenekem

Mivel tudja, hogy imádom, amikor szájával azon a részen jár, ahová nem süt be a nap. Na nem mintha a punciba besütne. ? Nekitámaszkodtam az egyik fának, mire ő lehúzta a fehér színű akciósan vásárolt női fehérneműmet, és elkezdte nyalogatni a segglyukam, amit nagyon is élveztem! Azt pedig még ennél is jobban, hogy nemsokkal később elővette álló faszát, és be is akasztotta a pinámba. Jó volt, de mivel a pozíció nagyon kényelmetlen volt, és a lehetőségek is szűkösnek bizonyultak, így végül hazamentünk, és otthon folytattuk a kényelmes, pihe-puha kanapén. Ott végre alaposan kinyalhatta a puncim, Én pedig még jobban le tudtam szopni a faszát, és végre egy jót tudtunk is baszni. Kedvenc szexpózunk a lovagló póz volt. De az is nagyon élvezetes volt, amikor Én oldalt feküdtem, és úgy tette be nekem, majd a végén kirázta a faszát a hasamra.

nyalás az erdoben
Popim, és szerelmem
Actors: Cherry Kiss