telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Mi az a friendzone? Hogy kerüljek ki?

0 látta
0%

A friendzone ellenszere, kiút a barátzónából

Ó a drága friendzone. Mindannyian voltunk már benne nemtől függetlenül, de mégis a férfiakra jellemző, hogy csapdába essenek. Itt van ez a tipikus eset, amikor megvan a kiszemelted, és minden tökéletesen alakul. Elmentek kávézni, nevetgéltek, rengeteg a közös sztori. Úgy érzed, hogy az ég is Neked szánta. Boldogságod addig tart csupán amíg rá nem jössz, hogy életed értelme csupán barátként tekint rád. Amint elkezdenél rá utalgatni, hogy Neked több is van ebben, mint barátság, nevetve mondja csak Neked:

„Na ne hülyéskedj, imádlak, de csak, mint egy barát, de ez tudtad nem?”

És itt törsz össze, itt nem érted, hogy mi történik, átverve érzed magad, mert Te mindent megtettél. A friendzone általában nem egy bonyolult dolog. A hölgy, akit kiszemeltél már nem tekint rád potencionális partnerként. De mielőtt tovább megyünk értsétek meg, hogy a nők ezt nem azért csinálják, hogy kibasszanak veled, nem holmi aljas, gonosz teremtményekről van szó. Valójában Te is rengeteg csajt dobsz a friendzone-ba, csak nem is tudsz róla. Na, de nézzük meg azt, hogy miért nem tekint Téged lehetséges partnernek?

 

Hol vannak a normális pasik? A barátzónában

Az első lehetőség az az, hogy soha nem is tekintett rád. Már az első találkozáskor rájött, hogy nem jössz be neki akár a személyiséged miatt, akár azért, ahogy prezentáltad magad neki. Természetesen az is lehet, hogy egyszerűen csak a külsőd nem tetszett neki.

A második lehetőség viszont az, hogy elszalasztottad életed lehetőségét. Tegyük fel, hogy bejöttél neki. Izgalmasnak, vonzónak talált, és legbelül felmerült benne a gondolat, hogy mi lenne, ha lenne köztetek valami? De a baj az, hogy Te valószínűleg nyuszi voltál. Igaz, megdícsérted a táskáját, kifizetted a számlát a kávézóban, sőt még egyet is értettél vele abban, hogy a mai lányok mennyire csak a szexre hajtanak. Megnevettetted, jól szórakoztatok, este pedig hazakísérted. És mivel Te nem vagy rámenős srác, egy öleléssel köszöntél el Tőle. Pont, mint egy barát. Az összes jel, amit küldtél felé mind azt a benyomást keltette benne, hogy Te egy tökéletes barát lehetnél a számára. Nem egy izgalmas partner, nem egy szerető. Nem látott benned semmiféle izgalmat, semmiféle kihívást. Nem érzett semmiféle szexuális feszültséget, nem látta rajtad, hogy vonzónak találod-e. Féltél kimutatni a vonzalmad, féltél merész lenni, mert azt érezted, hogy ha visszautasít, akkor mindennek vége. És ez így is igaz, ez így van rendjén.

 

Köszönjük a Sikerre Hangolva Youtube csatornának a hasznos videó feltöltését!