telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

A tiniribanc sperma etetése

0 látta
0%

Az ordas tinikurva desszertre gecit kap enni

Az izmos, tetovált, bőrmaszkos biztonsági ember egy terembe vezeti a gecire alaposan kiéhezett ótvar tinédzser ribancot. A helyiségben ijesztő külsejű meztelen férfiak maszturbálnak egy asztal körül, mindegyikük előtt egy üvegből készült tányér található. A pasik sorra spriccelik teli gecijükkel a tányérokat, a lány pedig azt a parancsot kapja, hogy fogyassza el egyenként a tányérok tartalmát. A tini lány zokszó nélkül eleget tesz az utasításnak, nem mintha lenne más választása, ugyanis a bőrmaszkos őr folyamatosan figyeli és sakkban tartja őt.

Ahogy egyre több tányérról nyalja, majd  nyeli le a spermát, annál jobban begerjed a kis olcsó lotyó,  azonban addig senkivel sem dughat, amíg minden egyes csepp ondót el nem fogyasztott.  Tisztába van vele, hogy nem szegheti meg a szabályokat, hiszen ő csak egy szexrabszolga, akinek hűen kell követni a teremőr parancsait, ennek ellenére már nagyon várja, hogy megdugják nedves, finomra borotvált tini punciját.

A biztonsági őr a fiatal picsa szájába élvez

Miután a tiniribanc végzett az összes tányér geci elfogyasztásával a kigyúrt biztonsági őr izmos karjaival megragadja őt, felemeli asztalra és nedves, csupasz pinájába dugja hatalmas kemény farkát. A terem őrzője szinte szétkeféli a tini szajha hamvas kis punciját, majd a gyors, állatias dugás után ordítva üríti heréi tartalmát a barna hajú  muff szájába, melyből a lány hajára és arcára is bőven jut.

A tinike egy csepp gecit sem hagy veszendőbe  menni, mindet lenyalja a férfi pöcséről, a maradékot pedig kiszívja a húgycsövéből.

A tini rüfke a félelmetes és kiadós csoportszex után, jóllakva, kielégedve távozik és várja a következő alkalmat, hogy mikor szólítja őt az izmos kidobóember.