telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Így nyomulnak a magyar egyetemisták

0 látta
0%

Szia! Mizu? – így ismerkednek a fiatalok?

Személyesen ismerkedni a legjobb. Kell hozzá bátorság, hogy megszólítson az ember egy lányt, vagy fiút, de bátraknak áll a szerencse. A mai napon arról kérdezősködünk, hogy itt a TIK épületén belül mennyire könnyű, vagy nehéz ismerkednie a fiataloknak.

„Hát ugye azáltal, hogy nekem barátnőm van nem látok egyetlen szép lányt sem semmikor, úgyhogy ebben nem nagyon tudok nyilatkozni.”

„Láttam már olyat, hogy lány próbálkozik fiúnál, fiú próbálkozik lánynál, én többnyire lányoknál próbálkoztam, ő … sőt kifejezetten csak lányoknál szoktam.”

„Én legalábbis nem mennék oda egy fiúhoz, mert kell legyen a lányban annyi tartás, hogy a fiú menjen oda hozzá, szóval, ő így csak jeleket kell adjon a kiszemeltnek”

„Volt olyan aki csak így bólogatott meg „aha aha” de érdemben sosem válaszolt semmit, viszont ezzel a lánnyal, akivel utána randiztunk is ő meg abszolúte nyitott volt, és nagyon jól elbeszéglettünk, és pont ezért kerestem meg Facebookon, beszéltünk egy keveset, és akkor utána találkoztunk is.”

„Én például Facebookon nem tudok mit írni egy lánynak. Még a legjobb ismerősöknek is, tehát van a két véglet, amikor azt írom neki, hogy „helo szombaton 18.00 nyugi!”, és akkor ebből tudják, hogy hol találkozunk, vagy hogyha úgy nagyon eleresztem magam, akkor iyen barokkos körmondatokat tudok íni, amit ha két nap múlva visszaolvasok, akkor mondom „úúúú, de ciki ez, inkább ne is találkozzak vele soha többé, mert ezt elolvasta, megmutatta a barátnőinek…” tehát neee, mert ez átvisz ebbe a nyálas kategóriába. Élőben pedig abszolute nem szoktam ilyet.”

„Én egy éve dolgozom itt a ruhatárban, és elég sok emberrel találkozom, azt tapasztalom egyébként, hogy leginkább a külföldiek szoktak hamarabb próbálkozni, mint a magyarok. Kicsit mi visszahúzódóbbak vagyunk, főleg azok a külföldiek kezdeményeznek előbb, akik ilyen keleti országokból jöttek.”

„Meghívnám egy kávéra először, mert ugye itt mindenki azt szokott inni, és aztán úgy… Úgy érzem, hogy egy kávé után egészen jól elkezdődnek a beszélgetések, és utána már könnyen egy randi is lehetőség lehet.”

„Kávézó az egy tökéletes hely. Itt lehet beszélgetni, hiszen, elég csak körbenéznünk.”

„Hogyha nem lenne ez a barátom, akkor szerintem nagyon könnyű lenne itt az egyetemen párkapcsolatot kialakítani.”

„Viszont, ha lány próbálkozik sokkal könnyebb a dolga, bár a lányok is azt szokták mondani, hogy nehéz dolguk van, de ha egy lánynál mondjuk bepróbálkoznak tízen, és egy bejön, az neki akkor is kilenc bók, míg egy fiú kap kilenc elutasítást, vagy inkább tizenkilencet, mire van egy pozitív válasz.”

„Volt már úgy, hogy valakivel úgy kezdtem el randizni, hogy a buszmegállóban elkezdtünk beszélgetni, ahogy a busz elkezdett késni, volt olyan, hogy randiztunk. Az ugye már a szerencsén múlik, hogy olyan emberrel is kerülj ott össze, akivel lehet is beszélgetni.”

„Itt ugye többször észrevettem, hogy mondjuk ennél a lánynál, annál a lánynál megzavartam a tanulásban. Mert olvastam valahol egy olyat, hogy könyvtárban a legkönnyebb, mert alig várja, hogy kicsit pihenhessen. Na ez nem igaz. Ide tanulni járnak az emberek, és többségben nem a pihenőidejüket tölteni. Tehát nem ismerkedési, hanem tanulási céllal jönnek be, és, ha én azáltal, hogy odamegyek megzavarom, akkor bizony nem annyira örül.”

„A fiú hamarabb kezdeményez, ez a jellemező, ez a megszokott. Viszont, hogy ha egy lány kezdeményez, akkor azt szerintem a fiúk azért veszik szívesebben, mert látszik, hogy a lányban megvan a bátorság. Amikor látok ilyen momentumokat a ruhatár környékén akkor is látszik, hogy azért többségében a fiúk kezdeményeznek, bár nem mondom, hogy feltételen könnyebb. Lehet, hogy egy lánynak érdemesebb merésznek lenni.”

„Én úgy érzem, hogy nyitottak itt a lányok azért, vagy legalábbis úgy veszem észre, de még nem próbálkoztam be senkinél itt a TIK-ben.”

„Igazából ez csak a szerencsén múlik szerintem, hogy pont egy olyannal futsz össze, aki megfelelő számodra.”