telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Noémi összehugyozik mindent

0 látta
0%

Téli kirándulás az erdőben

Szerelmemmel Noémivel mindketten imádjuk a természetet. Télen, tavasszal, nyáron, és ősszel egyaránt. Úgy gondoljuk mindegyik évszaknak megvan a maga szépsége. A nyár a vad kefélések időszaka, amikor is a megnövekedett túristacsoportok miatt igen csak rizikós lehet a szex egy olyan erdős részen is, ami alapvetően távolabb van a kijelölt túrista útvonalaktól, túrista pihenőktől. Télen általában kimegyünk, sétálunk egy nagyot, és beszélgetünk az élet dolgairól. Azonban az utóbbi időben elkezdünk érdeklődni a vizelettel kapcsolatos fétisek iránt, és ez a kategória nagyon bejön nekünk. Hogy miért? Nos, mert egy embert ( ebben az esetben párodat ) csak ritkán látsz ilyen helyzetben.

Éppen ez adja az extra izgalmat is benne, hogy ámbár a párodról van szó, akiről elméletileg mindent tudsz, mégis most egy olyan intim helyzetben láthatod, amiben alapvetően az ember nem szokott kitárulkozni. Hogy még izgalmasabbá tegyük az amúgy is rendkívül izgató játékot megbeszéltük, hogy megiszik 1,5 liter ásványvizet, és legalább 4 órán keresztül benntartja. Nos, egy közeli étteremben ebédeltünk, és bizony megitattam vele a 1,5 liter ásványvizet. Az étteremből már úgy jöttünk ki, hogy érezte pisilnie kell, Én pedig röhögve emlékeztettem rá, hogy a 4 órás visszaszámlálás csak most indult el, szóval jó várakozást kívánok szerelmem! Annyira jó volt látni azt a cukin ideges fejét!

Igazából mindenfélét csináltunk. Voltunk moziban, beültünk egy kávézóba, kávéztunk egyet, majd hazamentünk, és úgy határoztunk ellátogatunk a közeli erdőbe kicsit kirándulni. Ekkor már 3 óra eltelt a 4 órából. A játék izgalma fokozódott! Noéminek egyre jobban kellett pisálnia, és még volt vissza bő 50 perc! Húha! Ha nem mondta legalább százszor, hogy feladja, és annyi az egésznek, akkor egyszer sem! Bementünk az erdőbe, és elindultunk az egyik túrista útvonalon. Noémim már szinte csak káromkodott annyira kellett hugyoznia. Egyébként ritkán cigizik, de most rágyújtott, hogy kicsit kiengedje a  stresszt, ha már mást nem tud (Haha).

majdnem bepisilés
Szerelmem majdnem összehugyozza magát

Majdnem bepisilés…

Aztán elértünk egy pihenőhöz, ahol valaki ott hagyott 2 üres poharat, de ekkor még volt vissza 4 perc a 4 órából. Ez volt a legnehezebb időszak, szegény Kicsim, szinte sírt, hogy mindjárt behugyozik… Végül letelt a 4 perc. Felállt az asztalra, lehúzta a farmernadrágját, és a bugyiját, és leguggolt az egyik pohár fölé, hogy majd belepisil. Nem nagyon sikerült. A második pohárral szintén így járt, végül összehugyozott mindent az asztalt, a padot, mindent. De jó kis délután volt!