telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Szeretkezés a szőrös tini barátnőmmel

0 látta
0%

Imádom a szőrös pinát!

Én egy egyszerű falusi srác vagyok. Nem gondoltam volna, hogy valaha is összejövök a szomszéd Julcsival, azt pedig főleg nem gondoltam volna, hogy láthatom a legendásan bozótos női nemi szervét. Julcsi amolyan rendes, kedves, aranyos lány, eddig csak egy barátja volt előttem, és ő is vette el a szüzességét, tőle hallottam először, hogy állítólag nagyon erős a testszőre odalent. Mivel egy vérbeli mocsári paraszt vagyok, ezért Én is kurva szőrös vagyok, szóval máris van egy közös pontunk a csajommal. Mivel egy faluban lakunk Budapesttől 70 kilométerre, így számunkra megoldottak a találkozások, és az együttlétek összehozása.

szőrös tini puncika
Az Én szerelmem

Péntek esti szextörténetemet osztanám meg veletek. Épp a szüleim omladozó, penészes, tetves, rühes parasztházában voltunk szerelmemmel, és a szobában néztük a falat, mert, hogy olyan kurva csórók vagyunk, hogy még tévére sem futja, na lényeg, hogy felállt a faszom! Kéne egyet baszni – gondoltam, és jeleztem az Én egyetlenemnek, hogy egy kis erotikát kívánok. Nemsokkal később csak egy póló volt rajta, és ott feküdt előttem az ágyon. Adtam neki egy csókot, majd feltűrtem a polóját, és masszírozni, szopogatni kezdtem a melleit. Ekkor ő feltárta előttem nagyon benőtt tinimuffját, Én pedig azonnal odatapasztottam a számat, és elkezdtem jó alaposan kinyalni.

A következőkben levette az alsónadrágomat, majd finoman csókolgatni kezdte a szőrös pöcsömet, és a belsőcombomat. Nagyon ügyesen orálozott, és hamarosan be is irányította a farkam a puncikájába. Kicsit dugtunk, majd ismét forró, szerelmes csókot adtunk egymásnak, majd egymáshoz bújva pihiztünk.