telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Brutál szőröspina, és női segglyuk

0 látta
0%

Ehhez képest a dzsungel semmi…

A férfi intimszőrzetnél, csak a női intimszőrzet képez megosztóbb témát. Évtizedek óta megy a vita, hogy egy felnőtt nőnek szőrösnek kell-e lennie, avagy sem. Az egyik oldal szerint a csupasz punci kislányos hatást kelt, mintha valami tinédzsert dugnál. Értelemszerint ők azok akik azt mondják, egy felnőtt nőnek mindenképpen szőrösnek kell lennie odalent. Az ellentábor eközben azzal védekezik, hogy a szőr férfias, így a szőr látványa nőn annak nőiességének csökkenését, vagy elvesztését okozhatja, ami egy hetero párkapcsolatban nem tesz jót a szexuális vágynak. Akkor most mi van? Most bozótos legyen, vagy sem?

Ezt senki nem tudja. Ahogy azt sem, hogy ha bozótos, akkor mennyire legyen az. Vége láthatalan téma, így ennek megválaszolását mellőznénk is. Ebben a videóban egy olyan nőt láthatunk, aki az intim területeit kivéve mindenhol borotválja magát, így első ránézésre meg nem mondanád, hogy amit a lába között rejteget, az valami nem hétköznapi bunda mennyiség. A kisfilm elején egy kék egyberuhába mozog, próbál táncolni, nem tudom, majd leül az ágy szélére, szét teszi a lábát, és elkezdi simogatni tenyérbe illő melleit. Itt még semmi extra nem látszik a szőrzetből, azonban ekkor elfekszik az ágyon, és picit összébbhúzva bugyiját felfedi a természetes női testszőrzetét.

Nem vagyok szakértője a témának, de első ránézésre ez minimum fél éve nem volt borotválva, de lehet, hogy keveset mondtam. A dús bundával rendelkező puncihoz dukál egy hasonlóan szőrös női segglyuk is. Ez egyszerre izgi, és furcsa is, hiszen egy nőhöz ma már az emberek nagy része a simaságot, csupaszságot társítja, nem pedig a bundát, de éppen ezért tud izgalmasként hatni az, hogy ha egy nőies nőn, található némi férfias tulajdonság is. Minden esetre Én személy szerint kihagynék egy ilyen lehetőséget, de erről döntsön mindenki saját belátása szerint. Egyébként a Puncineked nem vállal felelősséget, ha valaki eltűnik a bozótba, és utána soha többet nem kerül elő, szóval ilyen erdőbe mindeni csak saját felelősségre merészkedjen!

Szőröspina, és szőrös női segglyuk
Micsoda dzsungel!