telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Fiúm a számba szarik

0 látta
0%

Bizar sex játékok

A barátommal nagyon régóta együtt vagyunk. Ezen idő alatt rendesen kiismertük egymást. Kezdetben aranyos, csendes kis visszahúzódó párocska voltunk, aztán telt-múlt az idő, és éreztük, hogy valahogy perverzebbek vagyunk mi annál, amit eddig mutattunk magunkból. Kezdetben apróbb megjegyzésekkel jeleztük egymásnak azt, hogy mi is izgatna minket, mivel nem voltunk elég bátrak ahhoz, hogy őszintén szemtől-szembe beszéljünk szexuális vágyainkról. Aztán jöttek a különböző szexképek, pornofilmek amiket csak úgy néztünk, hogy „úú de gáz, hehe ugye mi ilyet sosem”.  Nos ahogy telt-múlt az idő a korábban távolinak tűnő, perverz szexfantáziák egyre inkább közelibbé, és hétköznapibbá válltak.

1 év után elhatároztuk, hogy kipróbáljuk a kakás szekszet. Mindig is izgatott mindkettőnket, hogy  milyen lehet az, amikor a másik épp a dolgát végzi. Eleve az alap szituáció is izgató volt számunkra, hogy most nem a wc-be pisilsz, szarsz, hanem a párod előtt, vagy konkrétan a párodra. Hova teszed a segged? Az arcához? Orrához? Szájához? Milyen érzés lehet, mikor nyalják a segged? Milyen érzés lehet úgy szarni, hogy közben nyalják a segglyukad? Ezeket a kérdéseket mind feltettük magunknak, és mivel nagyon izgalmasnak találtuk őket, így elhatároztuk, hogy mi magunk járunk utána milyen is lehet.

Ebben a videóban a fürdőszobában vagyunk. A barátom letolja a nadrágját, és az alsónadrágját, majd a fenekét az arcomba nyomja. Én elkezdem csókolgatni, nyalogatni a segglyukát. Imádja, amikor a seggét nyalom, ezért jó mélyen beledugom a nyelvem. Érzem, ahogy szarni fog, ezért kijebb húzom a nyelvem. Ekkor elkezd kakálni a számba. Nagyon büdös, és nagyon savanyú ízű a kakija. De izgat, hogy megaláz, ezért elkezdem megenni, és szétkenni a melleimen, testemen. Tudom, hogy most nagyon fel van izgulva, ezért az arcom is szétkenem a fekáliát, és megvárom, amíg kiveri rám. Közben vadul s tüzesen nézek rá, mert tudom, hogy ez nagyon felizgatja, és még kanosabb lesz Tőle. Amikor elélvez egy nagy adag spermát spriccel az arcomra. Imádom!

számba szarik
A barátom a számba kakil

Forrás