telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szőrös női segglyuk

0 látta
0%

A szemüveges, természetesen szőrös lány dugása

Összeszedtem egy lányt a helyi könyvtárban. Ő afféle csendes, könyvmoly típus, viszont nagyon megfogott a seggének szép formája, így gondoltam bepróbálkozom, hátha sikerrel járok, és aztán láthatom meztelenül a seggét. Régi titkos vágyam, hogy imádom, ha egy lány nem borotválja, vagy gyantázza magát, hanem csak úgy meghagy mindent természetesen. Na persze erről nem lehet csak úgy beszélni, főleg nem egy randi elején, viszont amire az ember úgy gondolja, hogy ki kell próbálnia, azt nem árt, ha egyszer ki is próbálja. Ezzel a kis fétissel, mondhatni még izgalmasabbá is vált a csajozás, hiszen sosem tudhatom, mikor melyik lány szőrös, vagy nem szőrös, és, hogy mennyire az.

A lényeg, hogy feljött hozzám a csaj, és voltak arra utaló jelek, hogy ő nagyon szőrös típus lesz. Szőrszálak a wc ülőkén, földön itt-ott, mondom húú, ez nagyon jó! El is jött az akció pillanata. Én a kanapén feküdtem álló fasszal, ő pedig közel hajolt a pöcsömhöz, megnyalta, majd bekapta azt. Kevés lány tudja, de nagyon izgató tud lenni, ha miközben bekapjátok a faszt felveszitek velünk a szemkontaktust. Ő így tett, és nagyon izgatott a látvány. Aztán megfordult, és feltárult előttem az, amire titkon mindig is vágytam. Egy full szőrös picsa. Egyből be is toltam a faram a puncijába, és elkezdtünk kefélni.

Kutyapózban toltuk, többféle variációt is kipróbálva. Volt amikor erősebben nyomtam neki, volt amikor gyengébben. Játszottunk a csipője megemelésével is mivel így máshol tudja izgatni a farkam, aztán éreztem, hogy hamarosan el fogok sülni. Megpróbáltam addig visszatartani az orgazmusom ameddig tudtam, bár ez a legkevésbé sem könnyű akkor, ha pont egy olyan seggű csajt dugsz, akire mindig is vágytál. Mikor már éreztem, hogy biztos nem fogom tudni visszatartani még dugtam egy ideig, aztán kivettem a pöcsömet, és a szőrös segglyukára élveztem el egy hatalmasat, ami hihetetlenül jóleső érzés volt. Elélvezés után még visszatettem lankadó pöcsömet, és tovább dugtam a csajszit.

 

szőrös női segg képek
Szőrös női segglyuk