telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
Download complete video now!

(HD) Szex a kezelőorvossal

0 látta
0%

A páciens – orvos szex bizonyítottan csillapítja a faszéhes nők dugáshiányát!

Roland a nemrégiben doktorált fiatal, pályakezdő doktor kedvenc területe, és egyben hivatalos szakterülete a pszichiátria. Kiskorától kezdve vonzották a kattant, kiszámíthatatlan nők, és mindig is szerette volna megérteni mi visz rá egy nőt arra, hogy egy baszásért házasságot, családot, és egy komplett életet áldozzon fel. Nemrégiben a doki beadta jelentkezését a közeli elmegyogyeszba, ahová villám gyorsan fel is vették. Barátunk ennél testhezállóbb munkát aligha találhatott volna.

orvos szex fiatal lany baszasa
Roland Doktor munkában

1.fázis – A diagnózis: Szerető barátja mellett állandóan gecinyelés videókat néző kamaszlány

A megyei kórház által kezelésre a pszichiátriára küldött krónikus faszhiányban szenvedő lányt több vizsgálatnak is alávetették, azonban végül a legtapasztaltabb orvosnak sem sikerült érdemben előrelépni a beteg kezelésének útján, így utolsó reményként a zöldfülű Roland Doktor egyéni kezelési módjára bízták a pácienst.

2.fázis – Kezelés megkezdése

Doktorunk a kezeléshez asszisztensét hívta segítségül, aki igazából semmit nem csinál, csak úgy van, de azt viszont nagyon jól csinálja! Mivel Roli tudta, hogy a lányon semmilyen módszer nem fogott, ezért mikor bement hozzá a gumiszobába, akkor elővette hosszú faszát, és kezdésnek taknyosra szopatta a ribancot, illetőleg többször fel is pofozta a faszával. A lánynak többször tövig be kellett kapnia a merev faszt, miközben a doki megdugta a száját. A különleges kezelési folyamat alatt az amúgy semmit nem csináló asszisztens most egy fordított bevásárlókosárhoz kötözte a fiatal csibét, majd többször rányomta fejét a kezelőorvos álló faszára.

A durva szopás után a doki óvszerrel seggbe rakta a kezelhetetlen tinit, aki szó nélkül tűrte a megaláztatásokat. Ezután Roli előre jött, és a lány seggéből egyenesen a szájába tolta a pöcsét, majd visszaérvén tovább kefélte a szukát egyre erőteljesebb, és merészebb lökésekkel.

3.fázis – Kezelés befejezése, az ügy lezárása

fiatal lany ferfi segget nyal
A kezelés végének utolsó előtti fázisa: a lány kinyalja a férfi fenekét

A kezelés utolsó fázisába érve dokink 2 ujjal ujjazni kezdte a páciense segglyukát, majd lefektette a földre, és ráverte faszát a lány arcára, és szájára. A kérdés, hogy vajon kigyógyult-e a lány a krónikus fasznyelő szindrómájából? Nos, majd elválik..