telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Mindenhol szőrös lány

0 látta
0%

Több, mint szőrös pina. Egésznapos szexsztori barátnőmmel.

2017-ben sorra jönnek divatba a múltban már korábban egyszer lecsengett dolgok. Minden férfi szakállt hord, egyre nagyobb a retro cuccok újragyárátása iránti kereslet, és egyre szőrösebbek (természetesebbek) a lányok. Vannak olyan lányok, akik a bunda növesztést csak a szemérem területre korlátozzák, míg akadnak olyanok is, akik szerint a nőt a testszőrzete különbözteti meg a kislánytól. Kinek mi…

A kisfilmben egy férfi kamerázza barátnőjét, aki a kert hátsó feléből jön előre. Kicsit beszélgetnek egymással, majd a következő jelenetben már egy BMW-ben ülnek, ahol a nő elmondja, hogy minden reggelét a Starbucks-ban indítja egy finom kávéval. Ezután betekintést nyerhetünk a pár hétköznapjában, ugyanis végig videóravették ahogy elmennek egy kiállításra, majd annak végeztével kínai étterembe.

csajommal művészeti kiállításon jártunk
Művészeti kiállításon barátnőmmel
csajommal kajáldában jártunk
Kínai étteremben ebédeltünk

Azt ezt következő jelenet már a pár házában készült, ahol a nő megmutatta nem gyantázott lábait, és hónalját egyaránt.

természetesen szőrös női lábak
Szőrös női láb
természetesen szőrös női hónalj
Szőrös női hónalj

Ezután fent folytatják az emeleten található fürdőszobában, ahol a lány bemutatja fürdési procedúráját. A tisztálkodás befejezésével a hálószobában önkielégítésbe kezdő barátnőt tovább filmezi a barátja. A maszti során láthatunk pár finomságot:

szőrös picsa
Maszti a pasim előtt
kurva szőrös pina
Természetes punciszőrzet
talppal faszverés
Talppal veri a farkam

Ezt követően fasz szopás, picsa nyalás, és lábbal faszrázás következik, majd egy gyors dugás mielőtt a férfi elsül a csaja puncijára. Vagyis punciszőrére.