telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Fullos szöszi szájba fosása!

0 látta
0%

Gondok adódtak a villanyszámla, és vízszámla elszámolásnál…

Gyönyörű, fullos szöszit a munka végeztével megkeresi főbérlőjét, mert valami gond adódott az ingatlanában a villanyszámla, illetőleg a vízszámla elszámolásánál, így lényegesen többet kellett fizetnie, mint amennyit szokott. A főbérlő hallani sem akart az esetről, ahogy arról sem, hogy a lány helyett fizesse ki a számlát.

A lány tudja, hogy titokban kakiszexre izgul a fiú

Azonban a lány hajthatatlan volt, és felhozta, hogy tudja, hogy a főbérlője izgul a kakiszexre, és a kakiszex videókra. A gyönyörű bombázó többször is megpróbált rámászni a férfira, aki azonban a közeledést elutasította, majd végül elmondta bérlőjének, hogy most wc-re menne, és hagyja békén. A lány meg is ragadta a kínálkozó alkalmat, és azt mondta a férfinak:

„kakilj a számba!”

A főbérlő belement – elvégre úgyis egyszer ki akarta próbálni milyen is ez, így miután a gyönyörű lány a földre feküdt, ő az arca fölé guggolt, és egyből el is indult a hasmenése egyenesen a fullos, meseszép bérlő lány rúzsos kis szájába. A lány nem győzte nyelni a kakit, ami így kifolyt a száján, egyenesen a padlóra.