telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Dagadt, szőrös Vecsési kurva

0 látta
0%

Erotikus kaland egy természetes szőrös pinával

A Bundesliga frizurás, szemüveges csávó egyik barátjával autókázott az országban, amikor is egy ismeretlen területre érve megálltak, majd odament hozzájuk egy legalja utcalány.

-Hol is vagyunk pontosan?
-Vecsés
-Ja igen, Vecsés basszus. Ne haragudj nem szoktam így megállni, igazából kicsit komolyabb autóm van azzal szoktam megállni, mivel így nincs bátorságom, ha csak ilyen kocsival jövök, de hát szerintem Neked ez is tetszik. Mi a keresztneved?
-Kriszti
-Hány éves vagy Kriszti?
-20
-Van benned egy kis roma vér ugye?
-Igen
-Mutasd már a cicidet. Meg mered mutatni?
-Igen

Ekkor előkerülnek a lógó tőgyek, majd a párbeszéd tovább folytatóDIK 

-Figyelj már! Lenne egy ajánlatom, mit szólsz hozzá?
-Na?
-Hát fizetnék, és csinálnánk egy kasztingot.
-Rendben
-Tényleg? Szereted a szexet? Nem ám, hogy csak úgy ímmel-ámmal beülsz, mert meg foglak ám nagyon baszni! Na gyere, ülj be hátra s maradjon így a melled!

Lógó csöcseit a kezébe tartva elindul a hátsó ülés felé a csaj. Rendkívül erotikus látvány, ugye? Most jön a pontos beavatás a munkát illetően!

-Egyenlőre még nem beszélhetünk pénzről, ez csak egy próba kaszting lesz, és, ha jól dolgozol akkor… Ez most még tudod ingyen megy, utána ígérem kapsz normális pénzt érte, hogy ha jól dolgozol, de itt nagyon kell szopni a faszt arra számíts! Nagyon kell szopni a faszt, nagyon megfogunk baszni. Segédeszközt is használunk, ugye nem probléma?
-Nem probléma.
-Hány éves is vagy?
-20
-Nagy a szegénység erre fele, mi? Gondolom azért vállalod.
-Ja
-Na figyelj ide! Tudod, hogy lehet, hogy fistingellek is, tudod kézzel is, amennyire menni fog. Nagyon nagy baszást-szopást akarok veled, mert csinos vagy, szép a fejed, lógós cicik megvan itt minden. Szimpatikus vagyok amúgy Neked? Nem lesz gond, ha Én foglak baszni.
-Nem

roma lany pinaja
Bozótos roma picsa

Ezt követően egy nagyszerű marketing szöveget hallhatunk:

Privát blúrajréjbe dolgozunk!

A pufi csaj elkezdi simogatni az őserdőt, majd lecidázza a bundesliga frizurás szemüveges csávót, aztán gumi nélkül basznak egy hatalmasat, majd ráveri faszát a koca arcára. Az arcraélvezés után készítenek pár fényképet, majd a videót egy random motorháztetőn masztizó vágással zárják.