(HD) Sex pénzért

40 ezer forintért baszhatóak az aranyásó csajok

Előző cikkünkben melyet ide kattintva láthattok megmutattuk hogyan lehet felszedni egy házas nőt Budapest utcáin. Most pedig láthatjátok mi is történt pontosan miután felmentek a nő lakására, akiről kiderült, hogy jóideje férjnél van. A pénz nagy úr. Mindent, és mindenkit meg lehet venni, csak az árat kell tisztázni, úgyhogy mindenki jól figyeljen a csajára, mert amint felbukkan egy pénzes pasi lehet, hogy a Te barátnőd lesz az, aki egyből felajánlja a lukát egy kis pénzért cserébe.

 

miert kurvak a nok
Mellmutatással kezdődött…

 

Tekintsetek bele a férfi, és nő között zajlott párbeszédbe:

-Egyébként mi ez, egy poncsó rajtad?
-Igen
-Na lássuk azokat a ciciket!
-Hmm. Szégyenlős vagy amúgy?
-Hát ömm… Nem is tudom
-Szépségeim… Gyönyörűek… Tehát azt mondod szégyenlős vagy?
-Egy picit igen
-Érzékenyek a melleid?
-Közepesen
-Tessék, itt van ötezer forint, de lenne rögtön egy másik ajánlatom is. Mit szólnál, ha adnék egy húszezrest, és megfognád a farkamat? Hmm? Csak így…
-Neem. Nem lehet…
-Csak így megtapogatnád kicsit…
-Nem, ezt nem lehet. Még a mellem az úgy okés volt, de most már ez…
-De olyan erotikusan eljátszottál a cicijeiddel…Gyere, csak úgy fogd meg… Csak úgy simogasd meg…Gyengén játszadozz el vele.
-Ennyire izélsz?
-Aha. Na gyere, ez már egy komoly árajánlat. Tessék. Figyi. Itt van még húzezer. Számold ki ez összesen mennyi. Ezért a pénzért had dugjalak meg! Gyere, had mártogassam meg a punciba a faszom!
-Nem is tudom… És mit mondjak anyának honnan van ez a sok pénz?
-Hát Te egy ügyes barátnő vagy, kitalálod.
-Nem is tudom, mi van, hogy ha veszek rajta valamit, és nem mondom meg?
-Szeretnéd, ha ez a fasz szépen, lassan beléd hatolna?
-Nem ezt nem lehet, még, ha úgy lenne akkor sem mondhatnám, hogy igen.
-Akkor ne mondj semmit, csak rakd el a pénzt s engedj be magadba! Kérlek!

 

Miért kurvák a nők?

Elsőre azt hinnénk az anyagiak miatt. Azonban sok lány pusztán kalandvágyból lesz ribanc. Oké, az alap, hogy fizeted a piáját, meg pár apró szarját, és ezért baszhatod, de ettől még nem lesz az a luxus kurva, aki valóban a pénz miatt csinálja. Így tehát kijelenthető, hogy általánosságban a nők nagyrésze nem elsősorban a pénzszerzés miatt kurvul, hanem pusztán kalandvágyból. A pasijuk, vagy férjük valamit nem tud megadni nekik, ez miatt a kapcsolat túl lapossá, unalmassá válik, és egy idő után előjön a vágy… Kéne hódítani. Mert, hogy a nőt szépsége tartja életben, az, ha tudja, hogy kelendő a pasik számára, és ha egy nő úgy érzi a férje irányában már megkopott a vonzereje, hát akkor ezt külső forrásból igyekszik pótolni.

penz kepek
40.000 forint
Actors: Kiki Cyrus