telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Sex pénzért

0 látta
0%

40 ezer forintért baszhatóak az aranyásó csajok

Előző cikkünkben melyet ide kattintva láthattok megmutattuk hogyan lehet felszedni egy házas nőt Budapest utcáin. Most pedig láthatjátok mi is történt pontosan miután felmentek a nő lakására, akiről kiderült, hogy jóideje férjnél van. A pénz nagy úr. Mindent, és mindenkit meg lehet venni, csak az árat kell tisztázni, úgyhogy mindenki jól figyeljen a csajára, mert amint felbukkan egy pénzes pasi lehet, hogy a Te barátnőd lesz az, aki egyből felajánlja a lukát egy kis pénzért cserébe.

 

miert kurvak a nok
Mellmutatással kezdődött…

 

Tekintsetek bele a férfi, és nő között zajlott párbeszédbe:

-Egyébként mi ez, egy poncsó rajtad?
-Igen
-Na lássuk azokat a ciciket!
-Hmm. Szégyenlős vagy amúgy?
-Hát ömm… Nem is tudom
-Szépségeim… Gyönyörűek… Tehát azt mondod szégyenlős vagy?
-Egy picit igen
-Érzékenyek a melleid?
-Közepesen
-Tessék, itt van ötezer forint, de lenne rögtön egy másik ajánlatom is. Mit szólnál, ha adnék egy húszezrest, és megfognád a farkamat? Hmm? Csak így…
-Neem. Nem lehet…
-Csak így megtapogatnád kicsit…
-Nem, ezt nem lehet. Még a mellem az úgy okés volt, de most már ez…
-De olyan erotikusan eljátszottál a cicijeiddel…Gyere, csak úgy fogd meg… Csak úgy simogasd meg…Gyengén játszadozz el vele.
-Ennyire izélsz?
-Aha. Na gyere, ez már egy komoly árajánlat. Tessék. Figyi. Itt van még húzezer. Számold ki ez összesen mennyi. Ezért a pénzért had dugjalak meg! Gyere, had mártogassam meg a punciba a faszom!
-Nem is tudom… És mit mondjak anyának honnan van ez a sok pénz?
-Hát Te egy ügyes barátnő vagy, kitalálod.
-Nem is tudom, mi van, hogy ha veszek rajta valamit, és nem mondom meg?
-Szeretnéd, ha ez a fasz szépen, lassan beléd hatolna?
-Nem ezt nem lehet, még, ha úgy lenne akkor sem mondhatnám, hogy igen.
-Akkor ne mondj semmit, csak rakd el a pénzt s engedj be magadba! Kérlek!

 

Miért kurvák a nők?

Elsőre azt hinnénk az anyagiak miatt. Azonban sok lány pusztán kalandvágyból lesz ribanc. Oké, az alap, hogy fizeted a piáját, meg pár apró szarját, és ezért baszhatod, de ettől még nem lesz az a luxus kurva, aki valóban a pénz miatt csinálja. Így tehát kijelenthető, hogy általánosságban a nők nagyrésze nem elsősorban a pénzszerzés miatt kurvul, hanem pusztán kalandvágyból. A pasijuk, vagy férjük valamit nem tud megadni nekik, ez miatt a kapcsolat túl lapossá, unalmassá válik, és egy idő után előjön a vágy… Kéne hódítani. Mert, hogy a nőt szépsége tartja életben, az, ha tudja, hogy kelendő a pasik számára, és ha egy nő úgy érzi a férje irányában már megkopott a vonzereje, hát akkor ezt külső forrásból igyekszik pótolni.

penz kepek
40.000 forint
Actors: Kiki Cyrus