telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) 2 barátnő 1 pasi

0 látta
0%

Szaros fasz, és kakis puncika

A bizarr szex kedvelői számára ez a szexfilm igazi kuriózum lesz! A házipornó Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mivel az egészet amatőrök készítik, így a (valószínűsíthetőleg amatőr) néző számára a film sokkal nagyobb eséllyel lehet hitelesebb, mint a stúdióban készült társai, ahol ugyan professzionális körülmények vannak, de mégis az egész kicsit olyan „mű”. Ebben a videóban 3 jóbarát hozott össze egy közös találkozót, hogy megvalósítsanak egy igazán ütős szexjelenetet.

A film elején 2 lányt látunk a fürdőszobában. Az egyik csaj a csempének támaszkodva épp a kopasz punciját simogatja egy kaki darabbal, miközben a másik lány épp szájába veszi, és kóstolgatja a szar ízét. A szőke ciklon földön fekvő barátnője pinája fölé guggol, majd odaszarik egyet. Ezután barátnője lábait hátrahajta, és szétnyalja a szaros puncit, és a szaros segglyukát egyaránt. A kéjes nyögések bizonyítják, hogy a fiatal lánynak nagyon jól esik a nyalás. Nemsokkal később mindkét lány lefekszik a földre, majd arcuk fölé guggol a fiú, és arcon kakilja a lányokat. A szardarabok a lányok arcára, szájához, és orrához esnek. Úgy tűnik ezek a lányok imádják a szarszagot! Ekkor a pasi le is hugyozza őket, mert hát pisi nélkül nem teljes a szarás sem, majd ezután a két lány csókolózni kezd, és közben elkezdik majszolgatni, eszegetni a fiú kakáját.

Ezt követően beteszik a melleik közé a szargalacsit, és azzal csúszkáznak, játszanak, ugrálnak, és vigyorognak. Igazi elmebetegek. A következő jelentben visszatérünk a fürdőkádhoz, ahol a szőke hajú csajnak megint szarnia kell. Odateszi csupasz kis seggét barátnője arca elé, majd kaksizni kezd. A lány annyira büdöset csinál, hogy barátnője befogja az orrát. Ezt követően helyet cserélnek, és most a másik csaj fossa le a másikat. Méghozzá a punciját. Akkorát odafosik, hogy csak úgy fröcsög össze-vissza a fürdőkádban mindenhova. Ekkor megjelenik a film elején feltűnt férfi, és leszopatja barátnőjét a büdös szaros faszán, majd beállnak a fürdőkádba, és dugnak egyet. Ezt követően a hálószobába vonulnak, ahol több szexpózban is kefélnek, majd zárásképp a manus kinyalja a szaros puncit!