telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Házi szexvideó, így szopott le a cigány barátnőm

0 látta
0%

A fiatal roma gádzsi a lépcsőházban furulyázik

Cigány gádzsi fasszopás közben

Imádom a tüzes roma barátnőmet, egyszerűen annyira odaadó ha szexről van szó, hogy azt szinte szavakba sem lehet önteni. Állandóan a baszáson jár az esze és bevallom, engem is tiszta nimfomániássá tett, azon kaptam magam, hogy nonstop áll a faszom amikor vele vagyok. Mindig arról fantáziálok, hogy melyik testrészére spricceljem heréim tartalmát.

Múltkor együtt néztünk ingyenes cigány-szex videókat a tabletemen, ekkor a barátnőm azzal a javaslattal ált elő, hogy csináljunk mi is egy amatőr roma pornófilmet. Nem sokat tököltünk, rövid időn belül meg is valósítottuk az álmunkat.  Az XXX rövidfilm szereplői termesztésen mi magunk voltunk. A szexfilmet nyilvános helyen vettük fel, mert a publikus szextől mindketten lázba jövünk, imádjuk azt a borzongató érzést, hogy bármikor rajtakaphatnak minket huncutkodás közben.

A forgatás helyszíne a lépcsőházunkra esett. Gyorsan letoltam a gatyámat, melyből ágaskodó farkam egyből elő ugrott. A kemény eres faszomat a gyönyörű fekete hajú cigány barátnőm szájába dugtam, aki ezután érzékien furulyázott a férfiasságomon. Forró szája izgatóan körülölelte az izgalomtól pirosló makkomat, majd éreztem, hogy a pöcsöm egyre mélyebbre kerül a torkában. Miután a szájába vette a farkamat és jó mélyen bekapta éreztem, hogy nem bírom már sokáig, tudtam, hogy hamarosan hatalmasat fogok élvezni. A barátnőm egyre gyorsabban dolgozott a faszomon, így nem tudtam tovább tartani magam és eszméletlen mennyiségű geciadagot spricceltem az ajkaira és a szájába. A nagy adag spermából még a lépcsőház padlójára is jutott bőven.

Szerintem király cigány-szex filmet kreáltunk, jó nem egy profi stúdiómunka, de azért az amatőr videók közt bőven megállja a helyét, sokan pedig pont ezt szeretik mivel ez nem valami megrendezett kamu cucc, hanem igazi valódi házi roma pornó.