telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Nagy csöcsök (1989)

0 látta
0%

Elfeledett sex videókat találtunk a 80-as évekből

A nagymellű nők rajongói számára kívánunk kedveskedni ezen videóval, amin nagy csöcsök láthatóak egyenesen a 80-as évek végéről. A film több, mint valószínűleg házi pornó akar lenni tekintve az amatőr kameramozgásokat, és kissé ügyetlen jeleneteket. A kisfilm elején egy hájas csaj bemegy a fürdőszobába, ahol ellenőrzi a kádban lévő víz hőmérsékletét. Ezután leveszi XXXL polóját, majd beül a kádba. Itt most mindenki azt várja, hogy leszakad-e, de elárulom. Nem szakad le. Rendkívül elegánsan megmossa a szőrös, bozótos pináját, majd kijön a fürdőből, és letipeg a lépcsőn a nappaliba.

A konyhába érve azt tapasztalja, hogy elromlott a vízvezeték, ezért átmegy a nappali másik felébe, ahol telefonál egyet. Felcsapja a helyi telefonkönyvet, majd felhív egy vízvezeték szerelőt. A szakmunkás férfi azonnal fel is veszi a telefont, és készségesen a molett hölgy rendelkezésére áll. Megbeszélik, hogy mi a pontos hiba, és hogy nagyjából 20 percen belül ott lesz a háznál a férfi. A nő addig tévét nézett. 20 perc múlva szól is a csengő. A kövér nő kimegy a bejárati ajtóhoz, majd kinyitván azt látja, hogy ott áll a sármos, hosszú hajú, szakállas férfi. A szakember hosszú órákon keresztül javítja a vízvezeték rendszert, mire megoldja a problémát. A számla benyújtásakor a kövérkés hölgy rádöbben, hogy nem fog tudni fizetni…

Ekkor a férfi rettentően zavarba jön, a hölgy pedig nem érti ennek miértjét. Kis beszélgetés után kiderül, hogy a manus imádja a bögyös nagy mellű nőket. Ekkor a dagi fejében minden összeáll. Meghívja a ház háta mögött található medencébe fürdőcskézni egyet, mivel úgyis olyan meleg van most, és hát amúgy is ez a minimum azok után, hogy nem tud fizetni. A férfi elsőre belemegy az ajánlatba, majd a medencéhez érve gyorsan vetkőzni kezd. Előbb a nő, majd a pasi ül be a medencébe. A férfi elkezdi fogdosni, nyalogatni a hájas nő óriási melleit, amit az nagyon élvez.

nagy csöcsök
Összemelegedtünk kicsit a szakemberrel…