telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Laura összehugyozza a női wc-t

0 látta
0%

Pisilő punci

Laura Fatalle neve sokak számára ismerős lehet. Ő az a bevállalós csaj, aki sok férfi álmát valósítja meg azáltal, hogy olyan videókat készít el, és vesz fel, amiket eddig még más lányok nem. Ebben a videójában a fiúk kedvenc játékát, a wc mellé hugyozást mutatja be. A történet szerint Laura egy iskola női mellékhelységébe megy be. A mellékhelység fülkés elrendezésű, a wc ajtó, és a fal a padlótól 15 centiméteres magasságban kezdődik. Tehát nem veszélytelen játék az összepisilés, mivel az onnan simán ki is folyhat, illetőleg a fröcsögés miatt egy másik mosdót használó személy könnyen kiszúrhatja a lány csíntevését, és akár szólhat a takarítónak is.

Éppen ezen izgalom miatt jó játék a nyilvános pisilés. Laura tehát bemegy a fülkébe, majd ahelyett, hogy magára zárná az ajtót, hogy teljesen biztos legyen affelől senki nem fog rányitni wczés közben, Ő szimplán csak becsukja az ajtót, így némi extra izgalmat víve az amúgy is lebukásveszélyes folyamatba. A lány bugyijával együtt leveszi a farmernadrágját is. Jól láthatóan készült az alkalomra, hiszen magasszárú csizmában van, ami némiképp megvédi lábát a pisitől. A rendkívül szűk hely, és az extra lebukás veszélye ellenére Laura gyorsan levetkőzik, majd odatipeg a wécéhez, és szétett lábbal az első adag pisit bele is engedi abba.

csaj pisil
Pisilő lány

A következő adagokat viszont szándékosan na vécékagyló mellé engedi, és az ezt követő adagokat is direkt módon úgy célozza, hogy az a fülke minden részét beterítse. Lepisili a falat, a padlót, a vécékefe tartót is. Miután az aranyeső véget ért elkezdi izgatni csiklóját, így masztizik egy kicsit a női mosdóban. Nem kell sok idő, és bekövetezik a csikló orgazmus. A kielégülés után visszahúzza bugyiját, és farmernadrágját, majd sietve távozik a fülkéből. Kifele menet jól láthatóan a kéztörlőket keresi, amit végül meg is talál. Sunyi módon szárazra törli vele bőrcsizmájának orrát, így mindennemű bizonyítékot eltüntet, ami arra utalna, hogy Ő volt az, aki szétpisálta a mosdót.

Actors: Laura Fatalle