telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Anyu megmutatta, hogy hogyan kell csajozni

0 látta
0%

A mostohaanyám  bevezetett a szex rejtelmeibe

Felszedtem az egyetemen egy dögös csajt és elhívtam a lakásunkra „videót nézni, beszélgetni”.  Na jó bevallom, hogy igazából ő kezdeményezett, mivel elég beszari vagyok és a szexben sem volt eddig sok tapasztalatom. Feljött a lány a családi lakunkba és leültünk a kanapéra, majd beszélgetés közben hirtelen illegetni kezdte magát, csábítóan nézett rám, szóval egyértelmű jeleket sugárzott felém, hogy azt akarja…  Attól, hogy a kezemet a mellére rakta teljesen összecsináltam magam, azt gondoltam, hogy mivel nincs a szexben semmi gyakorlatom biztos be fogok égni nála, ezért magyarázkodni, visszakozni kezdtem. Erre a csajszi azt hitte, hogy nem tetszik a teste, vagy valami baj van vele, ezért vérig sértődve kiviharzott a bejárati ajtón. A legcikibb az egészben  az volt, hogy mindezt végignézte a mostohaanyám, aki éppen a konyhában szorgoskodott.

Apám felesége kiverte a nagy farkamAzonban legnagyobb meglepetésemre nem nevetett ki, hanem odajött hozzám és elbeszélgetett, lelkizett velem. Megígérte, hogy megmutatja mi fán terem a szex. Elővette a faszomat és rávezettet arra, hogy hogyan verjem ki a legélvezetesebb módon, szó szerint irányította a kezemet miközben az fel-le mozgott az egyre keményedő pöcsömön. A kényeztetéstől hamarosan megadtam magam és a forró gecimet a mostohám finom kezére spricceltem. Órási adag sperma távozott a faszomból, amiért dicséretet is kaptam tőle.  Ezután elmondta, hogy ez volt az első lecke, ami arról szólt, miként kontrolláljam az orgazmusomat. Megfogadtam minden bölcs tanácsát és egész nap a tanult módszerek szerint vertem a faszomat, szinte már a faszverés rabjává váltam.

durván leszopták a mostohafiútTeltek a hetek és hiába lettem a pöcsverés fekete öves mestere a barátnőm csak nem akart visszajönni hozzám, pedig már szinte mindennel próbálkoztam nála.  A szobám telis-tele volt gecis zsebkendőkkel, síkosítós flakonokkal , csaj azonban sehol akin gyakorolni lehetne a tanult szexpraktikákat.  A mostohaanyám látván szenvedésemet felajánlotta, hogy tovább kalauzol a szexualitás következő állomásaira. Lehúzta a nadrágomat megdicsérte méretes farkamat és hatalmas golyóimat is, melyeket nyelvével izgatóan végig nyalt. A heréim izgatása után mélyen bekapta a faszomat, majd a makkom nyalogatta, szívogatta miközben a hímvesszőmet egyre hevesebben rángatta a kezével. Rövid időn belül a csúcsra jutottam, gecimet egyenesen a szájába lövelltem. A mostohám elégedetten, mosolyogva nyelte le  a makkomból távozó fehér nedűt.

Családias édeshármas orgia anyukámmal és a barátnőmmel

családi édeshármas orgiaSzerencsére a barátnőmmel időközben rendeződtek a dolgok, lebeszéltünk egy randit és ismét eljött hozzánk, hogy megtekintse a bélyeggyűjteményemet. Egymásnak estünk, mereven ált a farkam, szinte már szétdurrant olyan kemény volt, azonban amikor a csajom bugyija lekerült megint megijedtem és megpróbáltam kihátrálni a szituból. Szerencsére közbelépett anyukám és megmentette a helyzetet.  A két szexi nővel megvolt életem első és talán a legjobb édeshármas orgiája. A tapasztalt mindent megélt milf és a szexéhes tini barátnő gyakorlatilag ronggyá kefélték a farkamat. A két amazon felváltva lovagolt a hímtagomon, hosszú faszom egyik lyukból a másikba járt. Természetesen én is kifejeztem az irántuk érzett hálámat, nyelvem szorgalmasan járt izgató puncijukban, ezzel hatalmas élvezetet okozva nekik. Kolosszális méretű faszommal a csajom seggét is alaposan megdolgoztam, amely már a mostohamuterom kellőképpen előnedvesített a nyálával. Az anális kiruccanás után hátradőltem és hagytam, hogy a lányok kézimunkázzanak rajtam.  

Ezek után büszkén mondhatom el magamról, hogy egy igazi lúzerből egy nagymenő kúrógéppé váltam, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy egyszerre baszhat  egy fullos milf-el és egy eszméletlen jó testű tinilánnyal. Ráadásul nekem megvolt a családi szex is, mivel a két csaj közül a dögös milf a mostohaanyám volt.

Ha ezt megtudják a srácok az egyetemen, iszonyat nagy királlyá válok a szemükben.