telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Kislány rányit a szüleire szájba fosás közben

0 látta
0%

Anya, és apa szeretik egymást!

A tapasztalt szemek már az első másodper után kiszúrhatták, hogy ismét egy nagyszerű Simon Thaur filmet hoztunk Nektek! A történet szerint apa, és anya a szokásos esti együttléthez készülődnek. Apuci az ágyon ülve vetkőzik, amíg anya a szekrényből előveszi a bilincseket, és egy üres sörös üveget. Eközben kislányuk a másik szobában fürdéshez készülődik, és épp az imént vállt meg nadrágjától, és bugyijától. Időközben apuci sikeresen ágyhoz bilincselte anya mindkét csukóját, közben pedig mit sem sejtenek arról, hogy kislányuk maszturbálva hallgatózik utánuk. Hogy közelebbről szemlélhesse az eseményeket a fürdőszobából gyorsan átrohan szülei hálószobájának ajtajába, majd nagyon finoman lenyomva a kilincset résnyire kinyitja az ajtót, hogy hallgatózhasson, leskelődhessen.

Ekkor apuci keze már anya pinájában van, és javában folyik a pina öklözés. Miután a papa keze elfáradt, felhelyezi a sörösüveget a punciba, majd ráül anyuka arcára. Javában zajlik a seggnyalás, amikor is a fater észreveszi, hogy kislánya sikeresen benyitott a szobába. Előbb megpróbálja kitessékelni még mielőtt anya rájönne, de végül a lány megígéri, hogy csendben marad, és így apa szíve is megenyhül, megengedi a lányának, hogy végignézze házaséletük erotikus részét. A lány vigyorogva mutogatja apjának, hogy nagyon tetszik neki amit lát, majd apa ebben a pillanatban telibe kakkantja anyu száját a friss, meleg fos pedig kiömlik anyu arcára, és az ágyra. A lány tágra nyílt szemmekkel figyeli a történéseket, amik már most extra módon feltüzelték őt.

kaki evés
Apa Ti mit csináltok?

A szaros férfi segg kinyalása után anyuka észreveszi, hogy valaki van a szobában. Ekkor döbben rá, hogy lánya végignézte az eseményeket, ezáltal megismerte azon titkolt szexuális fétiseit, amit sosem akart, hogy kiderüljön. Kis családi beszélgetés után, végül a szülők megegyeznek, hogy innentől a gyerek is be van avatva, és dugnak egy nagyot a kislányuk előtt, majd apuci beleélvez anyuka pinájába, miközben kislányuk szétkeni arcán apja szarát. Micsoda családi idill… Vajon a Te szüleid is csinálnak ilyet?