telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Alázás és szájbapisilés

0 látta
0%

A nők a rosszfiúkat szeretik!

Akik semmibe veszik őket. Köpik, alázzák, szájba hugyozzák, és szájba élvezik. Erre izgulnak. Ha csicskái lehetnek egy pasinak. Ez a csaj alaposan megkapta a magáét, a fiatalember jól elbánt vele nézzük csak hogyan is tette mindezt. Újjszopogatással indul a sztori, aminek dinamizmusából egyből látszik ki az úr a háznál. Rögtön csöcsörészéssel folytatódik, illetőleg konkrétan bele is markol a csaj melleibe. Ez biztos fájhat! Aztán befogja a csaj orrát, és tövig nyomja a faszt a szájába, hogy megnehezítse a levegővételt a lány számára.

Aztán lefotózza a csajt, ahogy szopik, majd az arca mellé teteti a telefont a fényképpel együtt, és úgy videózza tovább a ribancot, hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy ő szopik épp, aki a képen van. Tovább durvul a buli, amikor az ágy végéhez leülteti a csajt, majd hátracsavart kézzel kikötözi, és szopásra kényszeríti. Bőnyálas szopás következik, majd megbassza a csaj száját. A következő képkockában pedig arcon, és szájba élvezi a fiatal lányt.

arcra spirccelés és szájba spriccelés
Arcraélvezés, szájba élvezés

A szájba gecizés után kiskanállal összegyűjti a lefolyó spermát, és megeteti a lánnyal. Aztán go a fürdőszoba, csaj letérdel a sarokba majd egy poharat tesz az ajka alá, és indulhat a pisi egyenesen a lány szájába, és arcára. A kifolyó pisát pedig a pohár felfogja, és a ribancnak meg kell innia! Aztán leveteti a húgyfoltos rózsaszín felsőjét, majd beletömi a lány szájába, és megpróbálja megetetni vele. A következő jelenet már a hálószobában zajlik egy óriási golyó alakú vibrátorral, amivel épp seggbe tolja a csajt. Miután jó alaposan megszexuálta vele a csaj segglyukát a szoksásos seggből szájba jelenetet követve lenyalatja vele az eszközt. Miután a műbráner tisztára lett nyalva, műanyag golyókkal tágítja a lány segglyukát, aki ezt élvezi is. A tágítás után kihúzza a fenekéből az utolsó gyöngyöt is, és a fürdőszobában ismét belepisál a lány szájába, és a kifolyó húgy pedig lefolyik a lány testén.

erőszakos szex folyotgatja a csajt
Folytogatás
szexuális segédeszközök
Műfasz a seggbe
seggbekuki
Anális szex
Szájbapisili a lányt
Pisisex szájbapisilés
Actors: Daniella Margot