telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

MAGYAR (HD) – Flegma tiniribanc

0 látta
0%

Nagyképű, beképzelt félvér csajt szedtem fel a buszmegállóban

Szabadidőmben a hobbimnak élek. Ezek közül is az amatőr videózás, vlogolás áll hozzám a legközelebb. Egy átlagos, szürke téli napon épp az utcán sétálgattam, amikor a helyi kisboltból egy gyönyörű, piros farmernadrágos, fekete kabátos, és sapkás tinédzser lány lépett ki, pont belesétálva a videofelvételembe. Természetesen mint mindent, ezt is kommentáltam, és amikor megláttam, hogy a lány a pár méterre lévő új európai szabványnak megfelelő buszmegállóba áll be, egyből megragadtam a lehetőséget, és odaléptem hozzá.

Helo szia! A buszra vársz?

Egy rendkívül lekezelő, flegmatikus választ kaptam:

Helo! Igen

Tudtam, hogy nem lesz könnyű dolgom, de beszélgetést kezdeményeztem ezzel a csodálatosan szép lánnyal. Pár mondatváltás után kiderült, hogy a 2 megállóval lejjebb lakó barátnőjéhez megy. Ezt követően bemutatkoztam neki, majd elmondtam, hogy amatőr kamerás vagyok, mire ő többször, szintén nagyon bunkóan megkérdezte:

Miért kamerázol, és miért érdekel, hogy hívnak engem?

Ekkor egyből rátértem a lényegre, és elmondtam, hogy adnék 10.000 forintot, ha megmutatná 1 percre a melleit. Erre ő elkerekedett szemekkel megint totál bunkóan, savanyú képet vágva visszakérdezett:

Miért vagy ekkora perverz? Miért akarod az Én mellemet nézni? Nincs barátnőd, hogy őt nézegesd?

Tekintve, hogy rendkívül laza, és magabiztos csávó vagyok, gyorsan ignoráltam a beszólogatásait, majd nemsokkal később már nálam volt a lány.

félvér lány, cigánylány, magyar lány
Félvér lány

Egy igaz barátság története, avagy a haverom szobájában basztam meg a csajt

A spanommal igaz barátokhoz hűen mindig szakítunk időt egymásra, és egymás megsegítésére. Így volt ez most is, amikor megengedte, hogy felvigyem hozzá a csajt, miközben ő egy szobával odébb cigány szex , cigany lanyok szexvideókat nézett a számítógépén csendben. Eközben mi szépen rátérünk az üzletre, és a bombázó csaj elkezdte kigombolni a nadrágomat.

Egy kis szopika után, a villámnál is gyorsabban bevertem kőkeményre duzzadt farkamat az ekkor már teljesen meztelen félvér lány forró puncijába, és élvezésig basztam!