telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Burzsuj nagyi seggbedugása

0 látta
0%

Nagyi enyhén szőrös puncija

A gazdag nagymama nagyon unatkozott, ezért elhívott magához egy méregdrága fényképészt, hogy csináltasson magáról pár fotót. Csak úgy. Unalomból. A profi fotós gyorsan meg is érkezett, majd egy kávé mellett egyeztettek a megrendelővel, hogy pontosan milyen képeket is szeretne. Ezt követően átmentek a fotóstúdióba. Nem telt bele sok idő, és megszülettek a végleges tervek, így kezdetét vette a fotózás. Az első két fénykép elkészítése után az alábbi párbeszéd zajlott le:

-Na, kezdjük akkor! Örülök, hogy eljöttél hozzánk. Megkérdezhetem hogy hívnak?
-Igen. Jázmin vagyok
-Jázmin. Nagyszerű. Tudod most mi szeretnénk egy filmet csinálni veled, gondolom ez nem meglepetés. Filmeztél már?
-Igen, filmeztem
-Aham. És szereted, ezt csinálni? Izgat?
-Igen, nagyon szeretem
-Hogyha jópasi van, akkor főleg, gondolom…
-Igen, főleg, ha jó nagy farka van
-Szereted a jó nagy farkakat?
-Szeretem
-És hogy élvezel el? Mi a legjobb Neked?
-Hát hogyha dugnak, vagy, ha nyalják a puncimat
-Mi most egy rendkívül jó pasit szereztünk Neked, majd meg fogod látni… viszont előtte szeretnék pár fotót csinálni rólad, meg majd lesz egy kis extra kérésünk is. Jó? Na, de készítsük el a fotókat először. Szeretsz így pózolni?
-Szeretek
-Oké, szuper. Akkor pózolj Nekem, és közben vetkőzz egy kicsit…

A fotózás ezt követően anális szexbe torkollik. Nagyit túlságosan felizgatja a fényképész pasi előtt való meztelenkedés, a fényképész pasit pedig a hihetetlenül formás, érett, kerek idomok formálják vadállattá. A következő képkockákban már be is vágta a faszt a nagyi seggébe, és kőkeményen bassza hátulról a vén kurvát, miközben a formás melleit is izgatja kezeivel. Nagymama többször a szőrös puncikájához nyúl, hogy kézzel izgassa csiklóját, így téve még varázslatosabbá az amúgy is felemelően jó seggbekúrás élményt.

 

Nagyi kinyalja a férfi seggét

A seggbedugás után a pasi feláll, majd az oszlopnak dőlve kinyalatja seggét az idős nővel. Ezt követően szájba, és arcon élvezi a nőt.