telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Gecis pinák gyűjtemény

0 látta
0%

Fiatal kis puncik telegecizve

Ebben a gyűjtemény videóban gecis pinákat mutatunk Nektek. A creampie azaz punciba élvezés sokak kedvence, bár szükségesek hozzá bizonyos előkészületek. Először mindképen fogamzásgátlóra lesz szükség, amelyet nőgyógyász ír fel a csajodnak, így tuti elkerülhetetiek a teherbeesés veszélyét. Aztán fontos a kettőtök közötti összhang is. Akkor vagytok igazán nagy királyok, ha úgy össze tudjátok hangolni a dolgokat, hogy Te és a barátnőd egyszerre élvezzetek el. Ebben a videóban a legjobb creampie videórészleteket láthatjátok.

Először egy fehér kanapén fekvő, nagymellű, csupasz pinájú csajt baszik egy fazonra nyírt intimszőrzettel rendelező csávó, aztán beleélvez a lány puncijában, majd kihúzza a farkát, és hagyja hogy kifolyjon a geci. A második videóban valószníűleg egy előléptetést láthatunk, azaz a Főnök Úr bassza épp a fiatal, pályakezdő kislány picsáját. A kis kurva nagyon jól lovagol, amikor egyszer csak a Főnök Úr telegecizni a pináját, a csaj pedig felülve az íróasztalra várja míg a geci kifolyik belőle. Aztán egy kék inges csávó baszik egy kanapén fevő tetovált nőcit, majd mikor a csaj érzi hogy a pasi el fog menni odahúzza magához, és így a faszát teljesen betolva spricceli tele a nő punciját. Ezután egy ágyon fekvő pasit lovagol a csaja, majd a pasi beleélvez a csaj puncijába, és kihúzza a farkát.

Crampie avagy punciból kifolyó sperma

Minden nő álma, hogy jó alaposan telélvezzék a punciját. A most következő pasi épp hátulról dugta a csajt, amikor is egy giga adag gecit lövellt a csaj pinájába. A felvételen jól hallható a csaj „ó istenem” mondata. Vagyis örült neki, hogy annyira fel tudott izgatni egy pasit, hogy az ekkorát gecizzen rá. A punciba élvezés egy jó dolog tud lenni abban az esetben, ha társul hozzá kellő védekezés a nemkívánt terhesség ellen. Ellenkező esetben igen csak durva lehet a buli vége. A válogatás itt nem ér véget, a teljes tartalomhoz tekintsétek meg a videó teljes egészét.

gecis pinák
Punciba élvezés