telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Szőrös tini punci pisil a kádba

0 látta
0%

Pisis szőrös puncim

Regina vagyok, 19 éves, pisi sex rajongó. Általános iskolás koromban jött az első gondolat, hogy milyen érzés lehet bepisilni? Persze kisgyerekként ezen mindenki átesik, de nálam valahogy újra előjött ez a gondolat, ám ezúttal már szexuális vágyat is éreztem, miközben a vizelésre gondoltam. A másik dolog ami nagyon izgatott annak a gondolata volt, hogy milyen lehet amikor nem a vécébe pisilünk? Tehát milyen érzés lehet úgy elkezdeni pisilni, hogy nem a szokásos helyen tesszük mindezt… Ezen gondolatokat kínosságuk miatt először mindig elfolytottam magamban, aztán rájöttem arra, hogy a szexualitásom kizárólag rám tartozik, ahhoz senkinek, semmi köze, és tulajdonképpen azt osztok meg a nagyvilággal amit szeretnék.

Így kezdtem el gyakorolni otthon a pisálást. Mivel a szüleim meghaltak, így a nagymamámnál élek. Először mindig kifigyeltem mikor megy el otthonról. Általában nem ment túlságosan messze csak a helyi piacra, vagy kisboltba ugrott le pár apróságért. Mindig azt mondta nem tart sokáig, azonban rendre szóba elegyedett pár ismerőssel, baráttal, és így mindig órákat volt távol. Az egyik ilyen alkalommal bementem a fürdőszobába, és elhatároztam, hogy a klotyó helyett a fürdőkádba fogok hugyozni. Nagyon furcsa érzés volt, amikor ott voltam a fürdőben, és tudtam, hogy eljött a pillanat, amire mindig is vártam, ugyanakkor rendkívül frusztrált is voltam.

Első mosdóba pisilésem

Csak álltam ott a kád előtt, és azon gondolkodtam vajon mennyire perverz is vagyok, hogy ilyen titkos szexuális vágyaim vannak. Aztán pár perc várakozás után egyre jobban nyomott a hólyagom, így végül letoltam a melegítőm, és a bugyim, és ráültem a kád szélére úgy, hogy a puncim csak épp a kád fölé lógjon Ekkor hirtelen elmúlt a pisilhetnékem, és eléggé hülyén is éreztem magam. Aztán becsuktam a szemem, és arra gondoltam, hogy a wc-n ülök, és ott végzem a dolgom. Így már tudtam pisilni, és hihetetlenül izgató érzés volt tudni azt, hogy ez most teljesen más helyre megy. Nagyon felizgultam!

Aztán amikor a mammer hazajött ő mit sem sejtett az egészről. Talán a viselkedésemen lehetett látni, hogy kicsit izgágább vagyok. A legjobb barátnőmek sem mondtam el, pedig ő az akit gyerekkorom óta ismerek, és mindig, mindent megosztunk egymással. De valahogy szégyelltem elmondani azt, hogy engem mindez izgat. Teltek-múltak a napok, és jó pár erotikus álmon túl voltam. Az egyik visszatérő erotikus álmom az, amint egy széken ülve pisilek be. Ez nem tudom miért izgat, de olyannyira megmozgatta a fantáziámat, hogy sokszor arra keltem hajnali 2 órakkor, hogy csurom víz a szőrös puncim, és azonnal masztiznom kell, mert nem bírom, megőrülök!

szőrös punci pisil a mosdókagyló felett a nagyi fürdőszobájában. pisi sex képek
Szőrös, pisilő punci a mosdó felett

 

Titkos pisi sex szexfantáziám megélése

A suliban egyébként innentől kezdve nagyon érdekesen néztem a toalettekre. Elkezdett foglalkoztatni a gondolat vajon milyen egy pisilő lány? Milyen egy pisilő fiú? Bisex mivoltomat soha nem titkoltam sem a családom, sem a barátnőm előtt. Új szenvedélymről azonban úgy határoztam az az Én kis titkocskám marad. Életem legjobb, és legizgalmasabb vizisport kalandja egy unalmas Csütörtöki napon kezdődött… Reggel 6 órakkor keltem, egész pontosan reggel 6 órakkor rángatott ki öreganyám az ágyból. Első dolgom volt elmenni pisilni. Aztán eszembe jutott, hogy hoppá! Ugyan ezt a zuhany alatt is megtehetem! Így hát wc helyett egyből a zuhanyzóba mentem. Meztelenre vetkőztem, majd megengedtem a fürdővizet, és beálltam a forró zuhany alá.

Semmihez nem fogható, rendkívül jóleső, életerőt adó, és felfrissítő érzés volt a forró víz alatt újjászületni. Elhatároztam, hogy most a kád helyett a mosdóba pisilek. Hogy a nagyi ne fogjon gyanút, a fürdővizet nem zártam el, hanem hagytam, hogy follyon, és odamentem a kézmosó fölé. Szőrös puncikámat a kamerám felé mutatva, fenekemet a mosdóba téve elkezdtem a mosdóba pisilni. Ahh, úristen annyira jó érzés volt. Közben persze hihetetlenül izgultam is, mert mi van, ha a nagyi épp most  nyit majd be? Nem feltétlen rossz szándékból, csak szimplán… Épp kell neki valami, csak 1 másodperc, és már megy is. De szerencsére megúsztam, és nem buktam le! Legközelebb is hódolni fogok titkos vizisport szenvedélyemnek.