telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Egyenesen a férjem szájába

0 látta
0%

Arcon, és szájba szartam a pasimat (fincsi kaviár)

Sok videót néztünk már az interneten a scatofágia, avagy az emberi szart a szexuális életben felhasználó más emberekről. Izgatott minket ezen dolgok mibenléte, élménye, és mivel rendkívül perverz, undorító, és gyomorforgató szexuális aberrációról van szó, ez néha még külön izgató is tud lenni, tudván épp a pirosban járunk, ahol nagyon nem kéne. Mi úgy kezdtük, hogy nem mindig mostuk meg fenekünk szarás  után, és úgy toltuk a hatvankilences szexpózt az ágyban. Elsőre nagyon visszás érzés volt mocskosan, disznó módra átadni magunkat a másik fél kényeztetésének, azonban ahogy telt-múlt az idő egyre megszokottabbá vált. Ma már el sem tudnánk képzelni egy menetet anélkül, hogy ne szarnánk össze magunkat.

Azért annyit elöljáróban  elmondanánk, hogy némi előkészületet nem árt tartani a dolgok megkezdése előtt. A helyszín lehetőleg legyen burkolt valami zsákkal, így a végén nincs dolgotok a takarítással, illetőleg a szellőztetésre is figyeljetek oda.

szaros picsah kóstolása
Szaros puncika

Tehát a pasim lefeküdt a leburkolt franciaágyra, Én meg ráfingottam egyet a szájára. Ezután kinyitja a száját, majd hagyja hogy beletoljam a kábelt, és a kilógó darabot szétkeni az arcán. Ezután kinyalja a szaros segglyukam, és a szaros puncimat is, majd hagyja, hogy a popómmal tovább trancsírozzam a kakámat az arcán.