telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Reggeli szájba pisilés

0 látta
0%

Pisi ivás a fürdőszobában

A gyönyörű, vörös hajú barátnőmet még középiskola 10.osztályában ismertem meg. A kapcsolatunk eléggé viharos volt, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig együtt leszünk. Ami közös volt mindkettőnkben az a pisiszex iránti mérhetetlen vonzalom. Mindkettőnket izgatott az, ahogy a másik pisil. Valahogy nagyon izgi volt abba belegondolni, hogy nem a wc-be pisilsz, hanem a párod szájába. Amíg a szüleinkkel együtt éltünk, addig mindig számolni kellett az időt, hogy mikor, hogyan és mennyi időre tudjuk összehozni a mi kis titkos, pisis játékunkat. Nagyon kellemetlen lett volna, ha valamelyikünk szülője ránk nyit, miközben épp szájba pisilik.

A szex közbeni lebukások is nagyon kínosak tudnak lenni, hát még egy ilyen perverz dolog esetében… A külön költözés után viszont az új lakásban teljesen a saját magunk urai voltunk, így bármikor tudtunk vízi sportolni, amikor csak szerettünk volna. Ebben a videóban azt láthatjátok, ahogy némiképp előbb felkelek, mint a barátom, és bemegyek a fürdőbe, majd letérdelek a wc mellé. Pontosan tudom, hogy felkelés után első dolga mindig elmenni wc-re pisilni egyet. Az arcomat a wc kagyló fölé helyezem, és kinyitom a számat, hogy a fiúm majd oda pisiljen bele. Előveszi a farkát, majd hamarosan el is kezd pisilni a wcbe. Aztán a friss, meleg pisisugarat a nyelvemre irányítja, és elkezdi lepisilni a számat.

Miután a számat telepisilte, tovább pisil bele, és hagyja, hogy a „fölösleg” kifolyjon. Aztán abbahagyja a hugyozást, és megvárja, hogy bekapjam a hugyos farkát. Mindig örömmel hódolok be neki. Most is örömmel vettem számba a pisis farkát, és kezdtem el tisztára szopni neki, miközben éreztem, ahogy megkeményedik neki. Tovább cumiztam, egészen addig, amíg a számba nem élvezett. Ezután elkezdtem körbe-körbe nyalogatni a wc kagylót, miközben filmeztem magam. A barátom ekkor már elment dolgozni, és egyedül voltam otthon, de tudom, hogy ha délután hazajön, és megmutatom majd neki, akkor nagyon rám fog indulni, és meg akar majd baszni.

szájba pisilés
Reggeli pisilés