telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) A három leszbi vizisport kalandja

0 látta
0%

Leszbikus édeshármas pisiparty a luxusvillánál

A két leszbikus barátnő kirándulni indul egy erdős, külvárosi területre. Azonban egyikükre iszonyatosan rájön a vizelhetnék, így megpróbálnak valami félreeső helyet keresni, hogy könnyíthessen magán az erős vizelési ingerrel küszködő lány. A környék egyik eldugott utcájában egy olyan luxusvillára lelnek, melyet hatalmas fehér vaskerítés vesz körbe. A lány már nem bírja tovább visszatartani a pisijét, ráadásul úgy gondolja, hogy a gazdag köcsög tulaj megérdemelné, hogy lehugyozzák a kapuját, így felhúzza a szoknyáját és a puncijával becélozza a kaput. A fiatal spiné meglepetésére hirtelen előbukkan a semmiből egy magassarkút és bőrszoknyát viselő full extrás szőke szépség és torkon ragadja őt. A hosszú combú, domináns szöszi a következő szavakat intézi a lányokhoz:

Mi van csajszik tán pisilni kell? Nyomás befelé ribancok nálam túleshettek a dolgon.

A lányok a határozott, kemény fellépésű szőkétől menten becsicskulnak és engedelmeskednek a kiadott utasításnak. A házigazda a luxusépület medencéjénél megálljt parancsol a két tini picsának. Az egyiküket a földre parancsolja, míg a másikukat felszólítja, hogy zúdítson aranyesőt a barátnőjére testére.  A rémült kiscsaj széles terpeszbe állva préseli ki magából az aranyló nedűt, amely fokozatosan benedvesíti társa érzéki testét. A pisilő lány elnézést kér partnerétől, azonban kínzójuk rögvest közbeszól:

Nem, szó sincs bocsánatról! Folytassátok! Feküdjetek egymás mellé, nézni szeretném ahogy maszturbáltok! Csináljátok szemtelen kis kurvák!

Kezdetét veszi a pisi tortúra

A csajok nem mertek ellenkezni, azonnal magukhoz nyúltak, miközben a dögös szőke domina vibrátorral kényeztette magát. A szöszi hamarosan spriccelve élvezett a gyönyör nedveit a két lotyóra irányította, ezzel is megalázva őket. A két muff tortúrája ezzel még nem ért véget, a női ejakulátum után az arcukba és a szájukba is kaptak egy hatalmas arany zuhatagot.

Ezt követően a két oktalan tiniribanc húgyosan, megszégyenülve távozott a luxusépületből. A tinédzser szajhák örökre megtanulták a leckét, miszerint soha ne hugyozz más kapujára.