telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Pofán hugyoztam a csajomat

0 látta
0%

Bizarr pisisex a fürdőben

A barátnőmmel rajongunk az extrém, bizarr szexért, mondhatni, hogy kissé perverzek vagyunk, bár ez csupán viszonyítás kérdése. Imádunk együtt online pornót nézni, innét jött az ötlet, miszerint kipróbáljuk a pisiszexet. A páromat reggel buja gondolatok vezérelték, így bement a fürdőszobába és a WC helyett az öblös formájú műanyag székünkbe pisilt. Miután a művelttel végzett a szék ülőkéjén megálló vizeletet érzékien magára kente. A húgytól áttetszővé vált pólóján keresztül  izgatóan kirajzolódtak kicsi de formás mellei, valamint az ekkora már hegykén álló mellbimbói.

Én az egész műsort a kulcslyukon keresztül kukucskálva néztem végig. Gina tudta, hogy figyelem, ezért felém fordult és szeméremajkait széthúzva préselte ki magából az aranyló nedűt. A kukkolás is a tervünk része volt, ez egy abszurd szokás, amely mindkettőnket lázba hoz.

A látványtól felajzva hirtelen rányitottam a barátnőmre, aki ekkor már a budin ült, előkaptam a farkam és a puncijára pisiltem. Ezt követően Gina letérdelt elém és kérte, hogy aranyesővel borítsam be az arcát. Természetesen ezt az örömöt nem tagadhattam meg tőle, hátrahúzott fitymával teljes erővel pofán hugyoztam, amit kéjes mosollyal nyugtázott. A pisisugárból a szájába is bőven jutott, ráadásul a teste is tiszta vizelet lett. A pisitől csillogó bőre annyira lázba hozott, hogy azon nyomban felraktam a mosógépre és magamévá tettem.

Hatalmasat keféltünk, kijelenthetem, hogy ez a pisiszex  volt életem egyik legjobb szexuális élménye.