telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Magyar kakiszex

0 látta
0%

Pisi kaki szex két magyar lány bizarr szextörténete

A történet szerint egy korábban jó barátságban lévő két barátnő között alakult ki konfligtus. Elméletileg az egyik lány egy lenyúlta a barátnője pasiját, amire a barátnő ott, és akkor felesküdött, hogy bosszút fog állni. Most elérkezett az alkalom. Egy elhagyatott, szellemjárta város egyik gyárépületben találkoztak, hogy „megbeszéljék” a konfligtus, és mindörökre rendezzék viszonyukat.

Bosszút állok! Nem megmondtam? Kellett neked idejönni, most idehozattalak valakivel, aki állítólag a palid volt, és most Te ezt így élvezed? Hah?

Ekkor a rettentően dühös tinibarátnő szájbaköpi barátnőjét, majd megjegyzi neki:

Undorítóan nézel ki, még így is, pedig direkt bekötöttem a szemedet! Fhuu te… Hogy nézel ki? Mik ezek a mellek? Három gyereked van? Hallod undorítóan nézel ki. Térdeljél le! Térdelj le, te büdös kurva! Milyen szép kis copfod van. Szeretnéd, hogy ne legyen? Na mi van büdös kurva, ha? Szeretnél egy kis szájbakakit, szájba pisit, ha?

Az idősebb barátnő fejét rázva nemleges választ ad…

Miért nem szeretnéd? Megmondtam, ha legközelebb idejössz szét lesz baszva a fejed, ha? Nem megmondtam, bazdmeg!? Miért jössz ide? Tetszik? Ennyire tetszik? Azt akarod, hogy a tied legyen, te büdös kurva? Na mi van? Most be vagy szarva mi!? Hát nagyon helyes. Szeretnél egy kis pisit kapni?

„E-eeeee” hangzik a válasz a rabul ejtett lánytól…

Fordulj erre fele! Forduljál! Nyeld le, te kurva!

A dühös barátnő ezt követően volt barátnője szájába engedi friss, meleg pisijét.

szájbahugyozás
Szájba hugyozott barátnő

Na mi van te kurva? Nyeld le! Helyes! Pfúj.. Lenyelted az összeset? Hagy lássam! Nagyon helyes!

 

A tinilány elkezd kakilni barátnője szájába – hungarian scat sex –

A durva szidalmazás, és lelkiterror után a barátnő alaposan szájba lett pisilve, így életében először ízlelhette meg milyen íze van egy lány pisijének. Ezután az asztalra feküdt, arca fölé pedig az iskolás csaj guggolt, és arconfingotta! Aztán belekakilt a szájába.

szájbaszarás
Kaka egyenesen seggből szájba

Finom? Hmm te kurva? Finom? Ízlik? Fúj nézd meg, hogy nézel ki. Kapod te itt ezt! Jajj nagyon! Szeretnél így az utcán járkálni?

arconköp
Szájbaköpéssel ért véget a tortúra

Forrás: Xpee.com