telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Csajommal a fürdőszobában

0 látta
0%

Csütörtök éjjeli kaland falusi barátnőmmel

Rékát a közeli faluban lakó barátnőmet még 2012-ben ismertem meg egy szexpartner miskolc oldalon. A levelezések során kiderült, hogy sokkal vadabb, és bevállalósabb lány ő, mint aminek mutatja magát, csak mivel a szülei nagyon szigorúan nevelték, így a családban tilos volt beszélni a szexről. Egyszer amikor a lány apja meghallotta, hogy a lánya telefonon épp az erotikáról beszél az egyik iskolából ismert barátnőjével, a köcsög, alkoholista paraszt benyitott a szobába, és megverte saját gyerekét. Tehát az istenháta mögötti putriban kemény az élet! Ahogy a hímvesszőm is azzá válik, amint együtt vagyok a kicsikémmel.

aranyeső

Az első találkozásunk, végül egy szextali történetként zárult, mivel inkább egymás testével, mintsem egymás lelkének megismerésével voltunk elfoglalva. Bár nem gondoltuk volna, hogy a futókalandból, párkapcsolat lesz, azonban mivel az évek alatt egyre jobban összemelegedtünk, és mivel szívesen is voltuk együtt, így végül megtartottuk a szerelmi kapcsolatunkat.

Egyébként nagyon imádjuk a bizarr szex különböző formáit, mint pl a pisilést. Rékucimat pedig a legjobban az izgatja, ha a húgyos faszomon megszoptatom, majd ha a pisámba beleverem a pöcsöm, és ezt megetetem vele. Most épp náluk voltam parasztföldön a düledező viskóban, amikor úgy döntöttünk kicsit romantikázunk egyet. Mivel már nagyon kellet pisilni, így azt gyorsan beleengedtem a csapba, majd közben szerelmem pont ideális méretű melleit bámulva leszopattam őt. A végén, mikor éreztem, hogy el fogok menni, ő odatette az arcát a mosdókagylóhoz, Én meg beleélveztem a pisibe, amit ő egy konyhából hozott pohárral kiszedett, és megivott.