telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

(HD) Elmebeteg pasi szarik a nők szájába válogatás

0 látta
0%

Simon Thaur a Németországi Berlinben található KitKatClub alapítója, és fejese maga is nagy pisiszex, és kakiszex rajongó. Máig nem tudni, honnan szerzi a videóiban látható lányokat, hölgyeket erre a rendkívül perverz, gusztustalan, és hihetetlenül visszataszító, bizarr szexuális perverziójának kiélésére, az azonban biztos, hogy Simon a kakiszex koronázatlan királya. Több száz kis, és nagyfilmjének darabjait, jeleneteit megtalálhatjátok az interneten, illetőleg ITT nálunk is.

 

A KitKatClub története

A klubbot maga Simon Thaur alapította, és nyitotta meg 1994 Márciusában. A klub különböző zenés rendezvényeknek is helyet ad, kávézóként, és vendéglátóhelyként egyaránt üzemel, de leginkább éjszakai klubbként vált világhírűvé. Továbbá itt forgatták a német kakipornó történetében fellelhető már már legendássá vált kakiszex filmek nagy részét is Simon Thaur, és barátai részvételével, szereplésével.

Simon Thaur Night Club
Simon Thaur Night Club

A klub honlapját IDE kattintva tekinthetitek meg.

 

Kicsoda Simon Thaur?

Simon Thaur 1960.Május.14.-én született. Átlagos családban nevelkedett, és végül zenészként, illetőleg pornófilm producerként találta meg önmagát.

Simon Thaur in the party
Simon Thaur
Actors: Simon Thaur