telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon
telefonszex , sex telefon

Talpnyalás és seggnyalás

0 látta
0%

Webkamerán keresztül mutatják be milyen a finom nyalás technikája…

A két barátnő a melleik mutogatásával, azok finom masszírozásával kezdi az élvezetek hajkurászását, majd nemsokkal ezután egyikük kutyapózban felmászik az ágyra, miközben barátnője elkezdi kinyalni a fenekét. A show közben természetesen a nézők hangulatának továbbfokozása érdekében végig a kamerába néz.

tinilany kinyalja baratnoje feneket
Nyamm nyamm

A popsi alapos kinyalása után annak megujjazása következik. Mint mindig, most is finoman indítanak először csak egy, aztán több újjal. A finom játék után a csajszi megnyalja az ujját, miközben forró csókokat küld nézőiknek. Ezt követően valamivel tempósabb seggujjazás, és popósimogatás következik, majd áttérnek a talpacska szájjal való csókolgatására, nyalogatására kényeztetésére. A lányok tudják, hogy a lábfétisben a lábujjak szopogatása is nagyon fontos dolog, ezért azt sem hagyják ki a műsorszámból. A kis műsor után fel kell kenni egy kis szájfényt, ha már úgyis elhasználódott menet közben, ebbe is láthattok egy kis betekintést.

Ezután kis szünet követezik, majd most a másik lány kényeztet, hasonló technikát alkalmazva, mint amit ő kapott nemrég barátnőjétől. A mókázás után előkerül egy háromszög alakú vibrátor (illuminati?), és azt feldugja barátnője segglyukába, aki láthatóan nagyon élvezi a beavatkozást. Ezt követően ismét fordul a helyzet, és most újra a másik barátnő kényezteti barátja fenekét egy valamivel nagyobb vibrátorral. Nemsokára annyira beindulnak, hogy csupasz talpacskáikkal egymás csiklóit is elkezdik izgatni a még nagyobb női orgazmus érdekében.